SAĞLIK

Mehmet Ali Erbil fizik tedaviye başladı

Oyuncu Nergis Kumbasar, eski eşi Mehmet Ali Erbil'in sağlığıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kumbasar, 'Parmağını da sallıyor.' ifadesini de kullandı.

5 Nisan 2019 Saat: 07:12
Mehmet Ali Erbil fizik tedaviye başladı
Mehmet Ali Erbil fizik tedaviye başladı

Geçtiğimiz sene içerisinde evinde düşerek rahatsızlanıp hemen hastaneye kaldırılan şovmen Mehmet Ali Erbil, acilen ameliyat olmuş ve sonrasında 16 senedir mücadele verdiği kaçış sendromu hastalığının tekrar nüksetmesi ile uyutulmasına karar verilmişti. Hastanede 167 gün geçirmiş olan 62 yaşındaki Erbil'in sağlık durumu için eski eşi Nergis Kumbasar bilgiler verdi. Kumbasar, sağlık durumu çok iyi durumda olduğunu belirterek, "Kendisinin konuşmasıyla ilgili de hiçbir sıkıntısı bulunmuyor, yemek de yiyor. Seçmiyor da her şeyi yiyor." sözlerini söyledi.

Parmağını sallıyor

Televizyondaki şovlarında baş parmağını sallamasıyla tüm halkın aklına kazınan Erbil için Kumbasar, "Parmağını da sallıyor merak etmeyin." derken, fizik tedavi sürecinin de artık başlamış olduğunu belirtti. Kumbasar, "Sürekli ziyarette bulunuyorum. Ne zaman taburcu olacağını doktorlar biliyorlar ve benim bu konu ile ilgili konuşmam anlamsız olur doktorlar mevcutken. Artık kendisi fizik tedavisini de görüyor inşallah daha güzel günleri göreceğiz." şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑