SPOR

Mehmet Topal: Evet elle attım, özür dilerim...

Fenerbahçenin orta alan oyuncularından Mehmet Topal, Gaziantepspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Elle attığı iddia edilen golle ilgili konuştu.

26 Ağustos 2012 Saat: 00:21
Mehmet Topal: Evet elle attım, özür dilerim...
Mehmet Topal: Evet elle attım, özür dilerim...

Fenerbahçe'nin bu sezonki yeni transferlerinden Mehmet Topal, Gaziantepspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Sarı lacivertli takım formasıyla ilk golünü kaydeden Mehmet Topal, maçla ilgili değerlendirmesinde, "Takım olarak iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Sahada istediklerimizi yaptık. Bu karşılaşmada takım olarak ileriye ve geriye iyi çıktığımızı düşünüyorum." şeklinde konuştu.

 

Attığı golde Gaziantepsporlu futbolcular 'el' itirazları olduğu hatırlatılan Topal, "Ben pozisyonda topa vurmak isterken önüme düştü. O anda gözüm kapalıydı. Topun elime çarptığını görmedim. Poziyonla ilgili bir değerlendirmem yok ancak hatam varsa herkesten ve Gaziantepspor camiasından özür diliyorum." diyerek eleştirilere cevap verdi.

 

İlk kez kadın taraftarlar önünde maç oynadığını belirten Milli futbolcu, onların desteğinin galibiyette önemli payı olduğunu belirterek açıklamalarını noktaladı.
 




YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑