GÜNCEL

Melih Gökçek'in 'el sıkışmadı' iddiası! Fotoğrafla yanıt verdiler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettirilen Melih Gökçek'in, İstanbul’daki CHP mitingi için Florya'da buluşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın el sıkışmadığı iddiasına İBB Haber’den fotoğraflı yanıt geld

23 Mayıs 2022 Saat: 10:05
Melih Gökçekin el sıkışmadı iddiası! Fotoğrafla yanıt verdiler
Melih Gökçek'in 'el sıkışmadı' iddiası! Fotoğrafla yanıt verdiler

Melih Gökçek, Twitter hesabı üzerinden İstanbul’daki CHP mitingi öncesi Florya'daki buluşmalarda İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın elini sıkmadığı görüntüleri içeren bir video paylaşıp aralarının bozuk olduğunu iddia etti.

Gökçek, "Hadi bakalım durumu bana bir izah edin… Ekrem herkesle tokalaşıyor, Mansur ayağa kalkmıyor, kolları bağlı ve Ekrem tokalaşmıyor… Mansur'un yüzü resmen turşu satıyor… Ben 'bunlar birbirinin dibini oyuyor' dediğimde, melih uyduruyor diyorlardı… Gökçek diyorsa doğrudur" ifadelerini kullandı. 

İBB Haber, Gökçek'in iddiasını yalanladı. İmamoğlu ve Yavaş'ın aynı gün el sıkıştığı görüntüler paylaşıldı ve “Bazı haber sitelerinde, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın miting alanında tokalaşmadığı iddia edildi. Halbuki İmamoğlu ve Yavaş, Florya’da buluştu ve mitinge birlikte gitti” ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑