SPOR

Melo'ya beş yıllık teklif yok

Melonun menajerlik şirketi Promoesport Bcn, Ajansspor İtalya Temsilcisi Dündar Keşaplıya bir açıklama metni gönderdi.

26 Temmuz 2012 Saat: 19:55
Melo'ya beş yıllık teklif yok
Melo'ya beş yıllık teklif yok

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, GSTV'ye yaptığı açıklamada; "Melo ile 3+2 (+1+1) 5 senelik bir kontrat teklif ediyoruz, yani 5 senelik bir taahhütte giriyoruz. Onun için geçen seneki kontratıyla mukayese etmemek lazım. Bu 5 senelik taahhütte girdiğimiz vakit, ödeyeceğimiz bonservis bedeli de artık Galatasaray için bir daha geri alınmayacak bir bedeldir. Biz bunun da bilincindeyiz, ona rağmen bir fedakarlık yapıp oyuncuya bize göre hak ettiği bir teklifte bulunduk. Ancak tabii karar onundur, kararı o verecektir" ifadelerini kullanmıştı.

Bugün tarihli açıklamada, Dürüst'ün sözleri yalanlandı ve ilk anlaşmaya saygı duyulması gerektiği tekrar edildi.

Açıklamada Promoesport Bcn, Galatasaray İkinci başkanı Ali Dürüst'ün, Felipe Melo'ya 3 yıl kontrat, ilave olarak opsiyonel 2 yıllık yeni bir teklif sundukları iddialarını yalanladı.

Yapılan açıklamada, 23 Temmuz 2012 pazartesi günü uzlaşmanın bozulmasının bildirilmesinin ardından başka bir gelişme olmadığı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca "Eğer Galatasaray Felipe Melo'nun transferi konusunda gerçekten ilgiliyse, 15 Temmuz 2012 pazar günü Münih'te oyuncuyla yapılan anlaşmaya saygı göstermelidir. Böylece imzanın atılması için geri kalan tek durum; oyuncunun transferi ile ilgili FC Juventus ile anlaşma sağlamaktır" denildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑