EMLAK

Memurlara kura ile konut

Kiptaş'ın Bahçeşehir'de inşa ettiği Vaditepe konutlarında ev sahibi olmak için normalden 3 katı başvuru olunca ev sahipleri noter huzurunda kura ile belirlendi

30 Ocak 2014 Saat: 20:27
Memurlara kura ile konut
Memurlara kura ile konut

Kiptaş'ın Bahçeşehir'de inşa ettiği Vaditepe konutlarında ev sahibi olmak için normalden 3 katı başvuru olunca ev sahipleri noter huzurunda kura ile belirlendi. Sadece kamu çalışanlarına yönelik olan projede 1100 konut sahibini buldu.

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'de sadece kamu çalışanlarına yönelik inşa ettiği Vaditepe Bahçehir 2. Etap konutlarında ev sahipleri kurayla belirlendi. Feshane Kültür merkezi'inde düzenlenen törende çekile kurada 1100 konutun sahibi belirlendi. Projeye yaklaşık 3 bin müracaatın olması nedeniyle Beşiktaş 25. Noter Nihat Beyan huzurunda çekiliş gerçekleştirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)'te olması nedeniyle ilk çekilişi KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım yaptı. Kurada ismi okunanlar büyük sevinç yaşarken, adı çıkmayanlara ise ön müracaat için ödenen bedellerinin iade edileceği belirtildi.

Kurada ismi okunan Halise Tercüman sevincini arkadaşlarına sarılarak paylaştı, Tercüman 'Şansıma çok güvenmişimdir, beni utandırmadı dedi. 3+1 ev sahibi olan Muhittin Derya Usta çifti de 'Ailemizle geldik, heyecan yaşadık. Büyük bir heyecanla bekliyorduk dedi. Canan Çınar çok heyecanlı olduğunu belirterek 'Hayalimdi iyi oldu şeklinde konuştu. Kurayla annesiyle gelen Hatice Yavuzyiğitoğlu da 'Artık umudumu yitirmiştim ama mutluyuz. Kiracıydım, inşallah evime taşınacağım ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑