GÜNCEL

Mersin'de bina çöktü

Mersin'de iki katlı bir bina henüz bilinmeyen bir sebeple büyük bir gürültüyle çöktü. Olaydan sonra çevrede bulunanların yardımıyla 5 kişi kurtarılırken, enkazda halen birçok kişinin bulunduğu öne sürüldü.

5 Şubat 2015 Saat: 23:39
Mersin'de bina çöktü
Mersin'de bina çöktü

Saat 22.45 sıralarında merkez Akdeniz İlçesi Duran Felek Caddesi üzerinde bulunan ve iki ailenin yaşadığı belirtilen eski bir bina saat 22.45 sıralarında büyük bir gürültüyle çöktü. Çevreyi toz bulutu sararken, hemen olay yerine koşan mahalle halkı 5 kişiyi enkazdan yaralı olarak kurtardı. Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla hastanelere götürüldü. İhbar üzerine Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve çok sayıda ambulans ile polis ve sivil savunma ekipleri olay yerine geldi. Bu arada enkazdan bir kadının yardım çağlıklarını duyan ekipler hemen kurtarma çalışması başlattı.

VALİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ
Mersin Valisi Özdemir Çakacak, çöken iki katlı evden 5 kişinin  yaralı olarak çıkartıldığını, ev sahibinin içeride başka kimsenin olmadığını  söylediğini bildirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑