MEDYA

Mesaj alındı ama SUS-MA-YA-CA-ĞIZ!

İpek Medya Grubu ve Koza İpek Holding’e yönelik iftira operasyonunun asıl amacının muhalefeti sindirmek olduğunun bilinciyle tavrımızı açıklıyoruz: Bizi susturamazsınız!

2 Eylül 2015 Saat: 06:54
Mesaj alındı ama SUS-MA-YA-CA-ĞIZ!
Mesaj alındı ama SUS-MA-YA-CA-ĞIZ!

İnternet fenomeni Fuat Avni'nin günler öncesinden haber verdiği muhalif basını susturma operasyonu dün sabah başladı. MASAK’ın talebiyle, bir bankanın 5 yıl önce yanlış hesaba aktardığı ve aynı banka tarafından hemen düzeltilen EFT işlemi bahane edilerek, 23 şirket hakkında arama kararı çıkarıldı.

BASKINLARA KARŞI HALK DESTEĞİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla, İpek Medya Grubu'na ait basın kuruluşlarına polis eşliğinde gözdağı ve susturma baskınları gerçekleştirildi. Koza İpek Holding merkezi de basılarak aramalar yapıldı. İpek Medya Grubu’nun Ankara ve İstanbul’daki binaları önünde toplanan yüzlerce vatandaş, iftira operasyonunu protesto etti. Hukuksuz baskınlar Türkiye’yi ayağa kaldırırken, en sert tepki ise işadamı Akın İpek’ten geldi.

ALÇAKÇA İFTİRAYLA BASKIN OLUR MU?

Kanaltürk'te canlı yayına bağlanan İpek, “Hiç alakam olmayan bu kadar alçakça iftirayla böyle büyük bir şirkete baskın yapılır mı? Şu iftiralara, yalanlara bakın allah aşkına!.. Benim şirketlerimde bir kuruş kara para bulsunlar, şirketleri kendilerine hediye edeceğim, ama bulamayacaklar” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑