SPOR

Metin Diyadin: Kaybettik

Kasımpaşa Teknik Direktörü Metin Diyadin, yeni bir takım olduklarını ve Galatasaray maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

21 Ağustos 2012 Saat: 14:59
Metin Diyadin: Kaybettik
Metin Diyadin: Kaybettik

Kasımpaşa Teknik Direktörü Metin Diyadin, yeni bir takım olduklarını ve Galatasaray maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Takımının deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam, Gaziantep'te yaşanan olaylardan dolayı çok üzgün olduğunu ifade etti. Metin Diyadin, Galatasaray maçı içinse "Yeni bir takımız, kazanabilirdik de, kaybedebilir de, kaybettik, üzgünüz." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan Sancak Kaplan da Gaziantep'te yaşanan olaylardan dolayı üzgün olduklarını söyledi. Sancak, "Yaşanan olaylar çok üzücü Türk halkına geçmiş olsun. Ülke olarak birlik ve beraberlikle ayakta duracağız. Maça gelince yeni bir takımız. Kısa sürede birlikteyiz. Ligin en iyi organize olan takımına karşı oynadık. Onlara karşı da iyi mücadele ettik. Rakipten fazla gol pozisyonlarına girmemize rağmen final paslarını yapamadık. Ölü toplardan goller yedik ve maçı kaybettik." diye konuştu.

İlhan Eker de Gaziantep'te yaşanan olaylardan dolayı çok üzgün olduğunu söyledi. Tecrübeli oyuncu, "Bayram günü bu yaşananlar çok üzüntü vericiydi. Hayatını kaybedenler var. Bu olaylar bir an önce bitsin. Hepimiz bu topraklardan ekmek yiyoruz. Maçta duran toplar oyunun kaderini belirledi. Net pozisyonlara bizler girdik ama değerlendirmedik. Maç berabere bitebilirdi. Duran toplar maçın kaderi oldu." dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑