GÜNCEL

Mezitli Belediye Başkanı Yıldırım: İfadesi çelişkili

Mersin merkez Mezitli Belediyesi Başkanı Uğur Yıldırım, sanatçı Zülfü Livaneli'nin konser öncesi saldırıya uğradığı yönündeki iddialarına ilişkin, "Kesinlikle darp, saldırı ve kavga gibi bir olay söz konusu değil. Zülf

23 Haziran 2013 Saat: 16:14
Mezitli Belediye Başkanı Yıldırım: İfadesi çelişkili
Mezitli Belediye Başkanı Yıldırım: İfadesi çelişkili
Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, halkı biraraya getirmek için düzenledikleri Güneş Festivali'nin bu gibi tatsız olaylarla gündeme getirilmesinden üzüntü duyduklarını dile getirdi.

Gelişmeleri mensubu olduğu CHP Genel Merkeziyle görüşeceklerini ve görüşmelerin ardından kapsamlı açıklamalarda bulunabileceğini ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Olaylar, Zülfü beyin dediği gibi gelişmedi. Olay aslında kendisinden önce çıkan dansçı grubun sadece 10 dakika soyunma odasını kullanmasından ibaret. Bugün gazetelerde 'az daha ölüyordum' şeklinde açıklamalarını okuduk, dün akşam bir televizyon programında ise saldırı gibi bir şeyden bahsetmedi. Kesinlikle darp, saldırı ve kavga gibi bir olay söz konusu değil. Zülfü beyin çelişkili ifadeleri var. Konuyu genel merkezimizle paylaşıp, gereğini yapacağız."

Livaneli'ne saldırdığı iddia edilen Yıldırım'ın makam şoförü Özgür Çetin de "Sıkıntıyı görmedim bile, çünkü uzaktaydım. Saldırma ve dövme olayları kesinlikle doğru değil. Olayı öğrendikten sonra konser alanındaki güvenliği bile artırdım" dedi.

Sanatçı Zülfü Livaneli, merkez ilçe Mezitli'de düzenlenen Güneş Festivali'nde verdiği konser öncesi soyunma odası meselesi yüzünden saldırıya uğradığı iddiasında bulunmuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑