GÜNCEL

MHP binasında kodlu pankart

Eskişehir'de MHP il binasına, üzerinde 'Pankart' yazısı altında da akıllı telefon aplikasyonları ile okunabilen karekodu olan 'Bu pankartta hiçbir şey yazmıyor ama siz yinede ne demek istediğimizi anlayabiliyorsunuz'

1 Ocak 2015 Saat: 20:39
MHP binasında kodlu pankart
MHP binasında kodlu pankart

 MHP Eskişehir il teşkilatı, son günlerde ülke genelinde bazısiyasi partilerin il ve ilçe binalarına asılan pankartların indirtilmesine karşı değişik bir yöntem buldu. MHP’liler, Köprübaşı semti İki EylülCaddesi’ndeki 3 katlı il binasının üst katına astıkları pankartta vermek istedikleri mesajı akıllı telefon aplikasyonları ile okunabilen karekod halinde düzenledi.

İlk bakışta ne anlama geldiği belli olmayan pankarttaki karekod akıllı telefonlarla okununca vatandaşların da ilgilisini çekti.

MHP’liler, klasik hale gelmiş olan partilerin pankart asma işlevini teknoloji ile birleştirdiklerini, böylece hem vermek istedikleri mesajı rahatlıkla verebildiklerini, hem de pankartlarının indirilemeyeceğinden emin olduklarını ifade etti.

 



MHP İl binasına asılan üzerinde ’Pankart’ yazısı, altında da akıllı telefon aplikasyonları ile okunabilen karekode olan, ’Bu pankartta hiçbir şey yazmıyor ama siz yine de ne demek istediğimizi anlayabiliyorsunuz’ yazısının olduğu pankart Eskişehirlilerin ilgisiyle karşılaştı. Karekodun altında uzaktan okunamayan küçük harflerle de aynı yazının yazıldığı dikkati çekti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑