SİYASET

MHP lideri Bahçeli'den önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. HDP'li Semra Güzel'in PKK'lı teröristle fotoğrafıyla ilgili konuşan Bahçeli, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde terörist istemiyoruz. Bunlar ne utanmazlıktır, ne

11 Ocak 2022 Saat: 11:27
MHP lideri Bahçeliden önemli açıklamalar
MHP lideri Bahçeli'den önemli açıklamalar

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:
Türk milleti terör örgütlerinin kanlı saldırılarına bağ eğmeyecektir. Teröristler tüm insanlığın ortak can düşmanıdır. Terörizmin hiçbir şekli masum değildir, meşru değildir. Terör sorunu ülkemizin henüz kabuk bağlamamış yarasıdır. Sınırlarımız, dağlarda, şehirlerde, belediyelerde, bürokrasilerde ve gazi Meclis'te bölücü teröristleri temizlemedikten sonra güvende olamayız.

HDP'Lİ VEKİLİN DOKUNULMAZLIĞI KALDIRILMALI

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde terörist istemiyoruz. HDP'yi Türk siyasi hayatında bir saniye bile görmeye tahammül edemiyoruz. Terör kampalarında eğitim alacaklar, sonra karşımıza geçip insan hakları dersi verecekler. Bunlar ne utanmazlıktır, ne pervasızlıktır. PKK'lı ile karanlık ilişkilere giren HDP'li vekilin dokunulmazlığı derhal kaldırılmalıdır.

Anayasa Mahkemesi'nin görevini yapmasını bekliyoruz. Bu kadar şehit veriyoruz, bir HDP'linin çıkıp terör saldırılarını kınadığını gördünüz mü?


HDP'li Semra Güzel hakkındaki fezleke Cumhurbaşkanlığı'na gönderildi

EY ZİLLET PARTİLERİ İTİRAF EDİN

Geçtiğimiz cumartesi günü 3 kahramanımızın şehadeti neticesinde taziye mesajları paylaşılmıştır. CHP Genel Başkanı'nın yayınladığı taziye mesajına lütfen dikkat buyurunuz. Daha ilginç ve düşündürücü taziye mesajını İP Başkanı gündeme taşıdı. Patlayan nedir, belli değil. Patlatan kimlerdir açık ve net değil. Anlayan yoktur, anlatan yoktur. PKK'ya YPG'ye tek bir laf yoktur, tek bir atıf, tek bir eleştiri yoktur. Bu kadar yok ortadayken diğer yanda bölücülerle işbirliği vardır, patlama ortaklığı vardır, ağız birliği vardır ve karşımızdadır. HDP'yi küstürmemek için 40 dereden su taşıyanlar, PKK'yı incitmemek için kaçınanlar millet ve milliyet muhalifleridir. Ey zillet partileri çekinmeyin, yürekliyseniz itiraf edin; PKK bomba patlattı derseniz sadece dürüst, tutarlı olursunuz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑