GÜNCEL

MHP'den sert 'bayrak' tepkisi!

Milliyetçi Hareket Partisi, Başbakan Erdoğan'ın konuşması sırasında açılan MHP bayrakları ile ilgili inceleme başlattı.

15 Haziran 2013 Saat: 21:55
MHP'den sert 'bayrak' tepkisi!
MHP'den sert 'bayrak' tepkisi!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Bahçeli Ak Parti mitingde açılan MHP bayrağı için şu açıklamayı yaptı;
"PKK'ya teslim olmuş, İmralı canisiyle pazarlıklara batmış, milliyetçiliği ayaklar altına layık görmüş Başbakan ve zihniyetinin, Üç Hilali istismara yeltenmesi, Milliyetçi Hareket'in kutlu mücadele ve muhalefetini anlamsızlığa sürükleme provokasyonu siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçmekten kurtulamayacaktır."
"Öncelikle Üç Hilalli bayrağımızı ve bozkurt simgemizi AKP'nin açık hava toplantısında kullanılmasına ve açılmasına kimlerin çanak tuttuğu, kimlerin buna cüret ettiği, bu şerefsiz tertibin içinde kimlerin bulunduğu muhakkak ki açığa çıkarılmalıdır."

MHP'LİLERDEN SERT TEPKİ
Ak Parti'nin Sincan mitinginde açılan MHP bayrakları MHP'yi kızdırdı. MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır, bunun bir düzmece olduğunu söyledi.

Şandır şunları söyledi:
"Orada MHP'nin olduğu doğru değil. "Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına aldım" diyen bir siyasi liderin mitinginde, Ülkücüyüm, Türk Milliyetçisiyim diyen MHP'liyim diyen birinin işi olur mu? Bu bir düzmecedir ve bir sahtekarlıktır."
Başbakan Erdoğan'ın "MHP'li kardeşlerime verdiklerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu yürüyüş birlikte olacak." sözlerini de değerlendiren Şandır şunları söyledi:
"Teşekkürleri kendilerinin olsun. AKP mitinginde MHP'linin işi ne, oraya katılana MHP'li denir mi?"
MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ise "Bu kesinlikle Melih Gökçek'in bir oyunu" dedi. Varlı sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu Melih Gökçek'in tezgahıdır. Apo'yla PKK'yla pazarlığa oturan bir siyasi partinin mitinginde hiçbir ülkücünün işi olmaz. Bu AKP'nin bir tezgahı."

 

İNCELEME BAŞLATILDI
Milliyetçi Hareket Partisi, Başbakan Erdoğan'ın konuşması sırasında açılan MHP bayrakları ile ilgili inceleme başlattı.
Parti Genel Merkezi'nden bir heyetin, MHP bayrağının kimler tarafından açıldığını öğrenmek için MHP Sincan ve Etimesgut İlçe Başkanlığı'na gittiği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑