SPOR

Milli futbolcu için transfer iddiası

Arda Turan için İngiltere'nin Chelsea kulübünün teklif götürmeye hazırlandığı öne sürüldü

11 Nisan 2016 Saat: 19:19
Milli futbolcu için transfer iddiası
Milli futbolcu için transfer iddiası

İspanyol basını, Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında eski takımı Atletico Madrid'e karşı 13 Nisan'da oynanacak maçta, Atleticolu taraftarların tepkisini alacağını iddia etti.

"TARAFTARLARIN GÖZÜNDE DEĞER KAYBETTİ"

"Vicente Calderon Stadı, Arda'yı sıcak karşılamayacak" ifadesini kullanan El Mundo Deportivo gazetesi, ilk defa eski takımı Atletico Madrid'e karşı Vicente Calderon Stadı'nda maça çıkması beklenen Arda'nın, Atletico'da futbolcular ve teknik kadro tarafından sevilmesine rağmen taraftarların gözünde çok büyük değer kaybettiğini savundu.

ARDA'NIN O SÖZLERİ UNUTULMADI

Yapılan yorumlarda "Arda, 4 yıl formasını giydiği Atletico ile Calderon'da çok büyük anılar bıraksa da taraftarlar onun ayrılmasını affetmiyor. Atleticolu taraftarların birçoğu onun verdiği röportajlardaki 'Para her şey değil, Atletico'da mutluyum ve La Liga'da Atletico dışında hiçbir takımda oynamam' sözlerini hatırlıyor. Ayrıca Arda'nın Barcelona'daki tanıtımında hemen kulüp amblemini öpmesi de Atleticolu taraftarlarca iyi karşılanmadı" denildi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑