KÜLTÜR/SANAT

Miniklerin sergisi göz kamaştırdı

Antalya'nın Finike ilçesinde faaliyet gösteren Toros Finike Koleji anasınıfı öğrencileri, dönem sonu sergilerini açtı

23 Ocak 2013 Saat: 11:09
Miniklerin sergisi göz kamaştırdı
Miniklerin sergisi göz kamaştırdı
Antalya'nın Finike ilçesinde faaliyet gösteren Toros Finike Koleji anasınıfı öğrencileri, dönem sonu sergilerini açtı. Minikler, okulda öğretmenleri evde de ebeveynlerinden aldıkları destekle 4 ay boyunca yaptıkları el işi göz nuru emeklerini sergiyle taçlandırdı. Okulun lobi bölümünde açılan sergi bir hafta boyunca açık kalacak.
Toros Finike Koleji anasınıfı öğrencilerinin düzenlediği sergi, veliler tarafından da beğeni topladı. Kızını bu yıl anasınıfına verdiğini belirten Mehmet İsen, bu tür sosyal faaliyetler sayesinde çocuğunda özgüven duygusunun daha da geliştiğini belirtti. Çocukları sayesinde kendilerinin de bir şeyler öğrenme fırsatı bulduğunu ifade eden Aziz Aşkan da, okulda ve evde yaptığı resimlerden çocuğunun çok mutlu olduğunu gözlemlediğini söyledi.
Anasınıfı öğretmeni Nagehan Çetin ise öğrencileriyle bir dönem boyunca birçok etkinlik ve faaliyet yaptıklarını anlattı. Çetin, "Bir dönem boyunca yapılan faaliyetlerden güzel bir sergi hazırladık. Bu sergiyi velilerimiz çok beğendi. Bu tür faaliyetlerdeki amaç öğrencilerimizin yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini sağlamaktır. Çocuklar kendi yaptıkları faaliyetlerle daha kalıcı öğreniyor. Bir nevi küçük yaşlarda öğrencilerimizi hayata hazırlıyoruz. Kendi ayaklarının üzerinde durmalarını öğretiyoruz" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑