MODA

“Moda Oscarları” Sahiplerini Buluyor….

Karı-koca Ortaç’a çifte ödül… Serdar Ortaç “En İyi Giyinen popçu” eşi Chloe“En İyi Manken” seçildi…

5 Mayıs 2015 Saat: 07:36
“Moda Oscarları” Sahiplerini Buluyor….
“Moda Oscarları” Sahiplerini Buluyor….

Türkiye’nin tek moda ödülleri olan “4.Fashion TV Moda Ödülleri” sahiplerini buluyor. Moda dünyasına geçen yılın “En İyi”si olarak adını yazdıran ünlü isimlerin ödül alacağı gecenin görüntüleri 202 ülkenin Fashion TV ekranlarında yayınlanacak. Ödül alacak isimlerden bazıları, “Yılın En İyi Giyinen Spor Adamı “ Slaven Biliç, “Yılın En İyi Giyinen Sporcusu“ Raul Meireles, “Yılın En İyi Bayan Mankeni“ Chloe Loughnan, “Yılın En İyi Giyinen Pop Müzik Erkek Sanatçısı” Serdar Ortaç, “Yılın En İyi Giyinen Pop Müzik Bayan Sanatçısı” Hande Yener, “Yılın En İyi Giyinen Haber Sunucusu “ (erkek) Cüneyt Özdemir, “Yılın En İyi Giyinen TV Yıldızı” (bayan) İvana Sert.

Bu yıl Fashion TV Türkiye sahibi Enis Onat tarafından 4. Kez düzenlenen “Fashion TV Moda Ödülleri”, “Fashion TV Eye Wear” ana sponsorluğunda 13 Mayıs gecesi sahiplerini buluyor. Çeşitli alanlarda geçtiğimiz 2014 yılı içinde adlarından söz ettiren ve moda, TV, tekstil, müzik, sinema, ve şov dünyasından öne çıkan önemli isimlere verilecek. Gala sporsoru Hyatt Regency İstanbul Ataköy ‘de yapılacak olan önemli gecenin organizasyonunu ise Vizyon Production / Atilla Kaplakarslan tarafından yapılıyor.

Vatan Şaşmaz ve Ece Vahapoğlu’nun sunuculuğunu yapacağı, Yağmur Ayaz’ın ise kırmızı halı röportajları gerçekleştireceği gece ve ödül töreni Number One TV ve Kıbrıs Genç TV den banttan yayınlanırken gecenin görüntüleri ayrıca 202 ülkede yayın yapan Fashion TV’den de tüm dünyada yayınlayacak. Böylece ülkemizin önemli isimleri 202 ülke ekranlarında boy göstermiş olacak ve adlarından söz ettirecekler. Gecenin sonunda otelin roof katında yapılacak olan “After Party” VUE Lounge & Bar’ın sporsorluğunda gerçekleştirilecek. Organizasyonun geliri ile Engelsiz Yaşam Vakfı aracılığı ile 40 engelli ya da önünde engel olan kimsesiz kızlarımıza tekstil ve bilgisayar bursu” ücretsiz verilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑