DENİZ

Msc Cruises, 2015 Yılı Yeniliklerini Tanıttı

MSC Cruises, 2015 yılı Yeni Sezon Programlarının tanıtımını .........

22 Kasım 2014 Saat: 16:20
Msc Cruises, 2015 Yılı Yeniliklerini Tanıttı
Msc Cruises, 2015 Yılı Yeniliklerini Tanıttı

Rönesans Programı ile yenilenen ve büyütülen Lirica sınıfı gemileri hakkında detaylı bilgilendirme, yeni uygulamalar, gemi içinde yapılan değişikliklerin anlatımı ve yeni destinasyon sunumunun yapıldığı acente daveti ile 2015 sezonuna başlangıç yaptı. 

Türkiye'de 2005 yılından bu yana Arkas Holding ortaklığıyla faaliyet gösteren MSC Cruises, 2015 yılında seferlerini arttırarak, 3 gemisi ile (MSC Magnifica, MSC Opera ve MSC Poesia) gerçekleştireceği 3 farklı Türkiye uğraklı turları ile Türkiye ofisinin kuruluşunun 10. yılını kutluyor. Böylelikle MSC gemileri ile Türkiye'ye gelen turist sayısında ciddi bir artış elde edilirken, geçmiş senelere kıyasla daha fazla Türk yolcusuna hizmet vermiş olacak.

Türkiye çıkışlı turlar

MSC Cruises, MSC Cruises'un 2005 yılından bu yana gerçekleştirdiği Türkiye çıkışlı Ege Adriyatik programını, 2015 yılında MSC Magnifica gemisi yapacak. Gemi, 12 Nisan - 23 Kasım 2015 tarihleri arasında haftalık olarak her Çarşamba İzmir'den ve her Perşembe İstanbul'dan hareketle Türk yolcularını alarak Dubrovnik, Venedik, Brindisi, Katakolon, İzmir ve İstanbul rotasını izleyecek. MSC OPERA gemisi ise, 06 Temmuz - 14 Eylül 2015 tarihleri arasında 14 gece olarak gerçekleştireceği seferinde, İstanbul'dan hareketle , sırasıyla Mikanos, Santorini, Kefalonya/Argostoli, Dubrovnik, Venedik, Bari, Pire/Atina, Köstence, Soçi ve İstanbul rotasını izleyecek.

MSC Cruises, filosundan bulunan 12 modern gemisi ile Ege & Adriyatik dışında; Akdeniz, Kanarya Adaları, Kuzey Avrupa, Atlantik Okyanusu, Karayipler, Fransa Antilleri, Güney Amerika, Güney Afrika'nın yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri ve Avustralya'da çok çeşitli dönemsel seyahat rotaları sunmakta.

"Rönesans Programı" ile yenilenen MSC Opera

Yaklaşık 200 milyon €'luk bir çalışma olan "Rönesans Programı" ile MSC Cruises'un 2003 ve 2005 yılları arasında yapılan Lirica sınıfı gemileri; MSC Armonia, MSC Sinfonia, MSC Opera ve MSC Lirica tamamen yenileniyor. Böylelikle su anda 251m uzunlukta, 60.000 ton ağırlıkta ve 2.069 yolcu kapasiteli Lirica sınıfı gemileri, 275m uzunluğa, 65.000 ton ağırlığa ve 2.680 yolcu kapasitesine sahip oluyor. Bu yeniliklere teknolojik birçok yeni özelliğin de dahil edileceği MSC Opera'da yeni eğlence ve aktivite olanakları da bulunacak.

Türkçe hizmetler

MSC Cruises, Türk yolcularının rahatlığı ve keyifli bir seyahat geçirmeleri amacıyla, diğer gemilerde olmayan birçok Türkçe hizmeti gemilerinde uyguluyor. Özellikle ilk defa gemi yolculuğuna çıkacak olan Türk yolcular için bu hizmetler büyük kolaylıklar sağlıyor. MSC Magnifica ve MSC Opera'da bulunan Türkçe hizmetlerden bazıları şöyle: Türkçe rehber eşliğinde şehir turları, gemide çeşitli alanlarda hizmet veren Türk personel, Türkçe menü, günlük Türkçe bülten , Türk TV kanalı, Türk kahvaltı tabağı, Türk kahvesi, rakı, ve okey / tavla gibi oyunlar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑