GÜNCEL

Mücevher Sektörünün Trendleri İstanbul’da Belli Oluyor

Dünyanın en büyük beş mücevher fuarı arasında yer alan Istanbul Jewelry Show, 16-19 Mart2023 tarihleri arasında 53. kez İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

4 Mart 2023 Saat: 14:15
Mücevher Sektörünün Trendleri İstanbul’da Belli Oluyor
Mücevher Sektörünün Trendleri İstanbul’da Belli Oluyor

Dünyanın önde gelen uluslararası mücevher fuarı Istanbul Jewelry Show, 16-19 Mart 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 140’dan fazla ülkeden 40.000 mücevher alıcısını ağırlamaya hazırlanıyor. Yılda iki defa Informa Markets tarafından düzenlenen fuar, fuarda katılımcılar tarafından sergilenen ürünleri kadar eş zamanlı etkinlikleri ile de sektörün buluşma noktası oluyor.

İlk kez Ekim 2022 fuarında Mücevher İhracatçıları Birliği ve IstanbulJewelry Show desteğiyle düzenlenen “Art for Jewellery – Inspiration Hub” bu yılda sanat ve mücevheri bir araya getirmeye hazırlanıyor. Etkinlikte aynı zamanda dünyanın 1 numaralı trend öngörü firması WGSN tarafından ilk defa bir seminer gerçekleştirilecek. Seminer kapsamında mücevher sektöründeki son trendler açıklanırken, yerli ve yabancı katılımcıların büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑