TURİZM

“Mudanya için işbirliğine hazırız”

Bursa Turist Rehberleri Odası Başkanı Sezgin, Mudanya Belediyesi’nin başlattığı Turizm Master Planı’na oda olarak destek vereceklerini söyledi

15 Eylül 2016 Saat: 20:34
“Mudanya için işbirliğine hazırız”
“Mudanya için işbirliğine hazırız”

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret eden Bursa Turist Rehberleri Odası yönetimi, Mudanya’nın Türkiye ve dünyada marka kentlerden birisi olması yolunda her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Mudanya’nın milattan önce 7’nci yüzyıla dayanan tarihi ve doğal güzellikleriyle dünyanın ender özellikteki özel kentlerinden birisi olduğuna dikkat çeken Bursa Turist Rehberleri Odası Başkanı Denizhan Sezgin, “Mudanya Belediyesi’nin ilçenin gizli kalmış tarihi değerlerinin açığa çıkması ve turizmde markalaşması yolunda attığı adımlara katkı sağlamak için işbirliğine hazırız” dedi.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Bursa Turist Rehberleri Odası Başkanı Denizhan Sezgin ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini sundu. Mudanya’nın turizmde marka kent olması çalışmalarında Turizm Master Planı’nın son aşamalara geldiğini ifade eden Türkyılmaz, ''Mudanya, sizlerin de ifade ettiği gibi tarihi ve doğal güzellikleriyle bir turizm kentidir. Mudanya olarak, dünyada turizm potansiyeliyle öne çıkan ve markalaşan bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu noktada Bursa Turist Rehberleri Odası olarak sizlerin desteğine her zaman hazırız” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑