GÜNCEL

Murat Alan'ı darbeden 4 kişi serbest!

Murat Alan’ı öldüresiye darbeden Serdar A, Bayram G, Ferhat Ö. ve Savaş K. isimli zanlıların sadece iki gün tutuklu kalması tepki çekti.

22 Haziran 2019 Saat: 10:40
Murat Alanı darbeden 4 kişi serbest!
Murat Alan'ı darbeden 4 kişi serbest!

Yargıdan skandal karar... Karanlık odakların hedef göstermesi sonucu Haber Müdürümüz Murat Alan’a 6 yaşındaki oğluyla cuma namazına giderken saldıran 4 alçak serbest bırakıldı.

Bu nasıl adalet!

14 Haziran’da Gaziosmanpaşa’da cuma namazı için evinden çıkan Alan’a bıçak ve beyzbol sopasıyla saldıran Serdar A, Bayram G, Ferhat Ö, Savaş K. isimli zanlılarla ilgili Gaziosmanpaşa Sulh Ceza Hakimliği’nden skandal bir karar çıktı. Alan’ı öldürmeye teşebbüs eden ve 18 Haziran’da haklarında tutukluluk kararı verilen 4 zanlı, 20 Haziran itibariyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sadece 2 gün tutuklu kalan eli kanlı saldırganlar, artık toplum içine karıştı.

Adli Tıp’ın skandal raporu

Mahkemenin kararında Adli Tıp Raporu’nun etkili olduğu öğrenildi. Adli Tıp’ın; başına sopa darbeleri alan, eli parçalanan, ayakta zor durabilen Murat Alan’ın yaralanmasının “basit ve hafif” olduğu yönünde mahkemeye rapor sunduğu kaydedildi. Rapor dolayısıyla olayı “basit adli vaka” olarak değerlendiren mahkemenin haksız kararı utanç vesikası olarak tarihe geçti.

Mahkemede kıvırmışlardı

Alan’a öldürmek için saldıran 4 kiralık alçak, ifadelerinde saldırının planlı olmadığı yalanını öne sürmüştü. Emniyet’in tek tek yakaladağı Serdar A, Bayram G, Ferhat Ö, Savaş K. isimli zanlılar, Ankara’da oturduklarını ve olaydan bir gün önce İstanbul’a geldiklerini itiraf etmişti. Terörist kılıklı alçaklar, yoldan geçerken Alan’ı gördüklerini, çıkan tartışma sonucu darp eylemini gerçekleştirdiklerini iddia etmişlerdi. Beyzbol sopası, muşta ve bıçağı neden taşıdıklarını ise ifade edememişlerdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑