SPOR

Muslera kadınların saldırısına uğradı

5 kadın taraftarın sevgi gösterisini abartıp kaleci Muslerayı yere yatırarak öpücüklere boğması Terimi çıldırttı.

15 Eylül 2012 Saat: 16:46
Muslera kadınların saldırısına uğradı
Muslera kadınların saldırısına uğradı

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in gelişinin ardından sarı- kırmızılı taraftarlar da takımlarının antrenmanını daha çok seyredip hayranı oldukları futbolcuları daha yakından görme şansını elde etmişlerdi.

İMPARATOR RESTİ ÇEKTİ

Ancak basına kapalı, taraftara açık olarak gerçekleşen antrenmanlarda yaşanan bazı olaylar nedeniyle, idmanların taraftarlara teknik patron Fatih Terim'in belirleyeceği bir tarihe kadar kapatıldığı ifade edildi.

Star Gazetesi'nin haberine göre; Geçtiğimiz günlerde Florya'da bulunan üst sahada taraftara açık basına kapalı olarak gerçekleşen antrenman sırasında Muslera'nın başına gelen trajikomik olayın ardından Terim'in antrenmanları taraftarlara kapatma kararı aldığı öğrenildi.

KADIN TARAFTARLAR MUSLERA'YI YERE YATIRDI

Sarı-kırmızılı futbolcuların çalışmasının tamamlanmasına az bir süre kala, Uruguaylı kalecinin hayranı olan 5 kadın taraftarın antrenman sahasına girip Muslera'yı yere yatırarak sevgi gösterisini abartınca ortalığın karıştığı belirtildi.

TERİM TARAFTAR GİRİŞİNİ YASAKLADI

5 kadın taraftarı, yere yatırdıkları Muslera'nın üzerinden almakta zorluk çeken güvenlik güçlerinin de zor anlar yaşadıkları, yetkililerin Muslera fanatiklerine yaptığı, "Lütfen sahayı terk edin" uyarısına, "Terk edemeyiz; bir daha Muslera'yı nerede göreceğiz" cevabını verdiği, aşırı sevgi gösterisinin devam etmesinin ardından Terim'in hem güvenlik hem de antrenmanın huzuru açısından tesislere taraftar girişini yasakladığı ortaya çıktı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑