SİYASET

Mustafa Sarıgül İngilizce projesini açıkladı: Ücretsiz olacak

Mustafa Sarıgül, yerel seçimlerini öncesi projelerini açıkladı. Sarıgül'den İngilizce dil kursu müjdesi, 'Yabancı dil öğrenmek isteyen herkese ücretsiz dil kursu vereceğiz' dedi.

11 Mart 2019 Saat: 10:48
Mustafa Sarıgül İngilizce projesini açıkladı: Ücretsiz olacak
Mustafa Sarıgül İngilizce projesini açıkladı: Ücretsiz olacak

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Osmanbey mitingde konuştu. Sarıgül, 'İstanbul'un en büyük kütüphanesini Şişli'de açacağız. Yabancı dil öğrenmek isteyenlere ücretsiz dil kursu vereceğiz' müjdesinde bulundu.

ŞİŞLİ'YE İSTANBUL'UN EN BÜYÜK KÜTÜPHANESİ

CHP'nin Şişli'den aday göstermeyince DSP'ye geçip aday olan Mustafa Sarıgül, Osmanbey'de gerçekleştirilen toplantıda açıklamalarda bulundu. Sarıgül, "Şişlilere bir müjde veriyorum. Söz veriyorum. Şişli'ye İstanbul'un en büyük bilgi üssünü kuracağız. Bu projeye bilgi üssü diyoruz. 'Işıkları Sönmeyen Kütüphane.' olacak. İstanbul'un en büyük kütüphanesini Şişli'de kuracağız.

24 SAAT ÜCRETSİZ İNTERNET

Bu kütüphane 24 saat açık olacak. Büyük Şişli kütüphanesinde klasik eserler ve güncel yayınlar olacak. Bu kütüphanede 24 saat ücretsiz internet ağı olacak. Herkes bu hizmetten 24 saat faydalanacak. Her hafta yazarlar, edebiyatçılar ve fikir insanları burada buluşacak.

ÜCRETSİZ YABANCI DİL MÜJDESİ

Eğitim projemizin diğeri yabancı dil eğitimi. Şişlili bütün çocuklar yabancı dil öğrenecek. Söz veriyorum. Yabancı dil öğrenmek isteyen tüm öğrenciler ücretsiz yabancı dil eğitimi vereceğiz" dedi.

SAKLI BAHÇELER PROJESİ

Atıl bahçe ve arsaları yeniden kullanılabilir alanlara dönüştürüleceğini açıklayan Sarıgül, "Şişli'de saklı bahçeler proje başlatacağız. Apartmanların atıl durumda bulunan arka bahçelerinin fotoğrafları çekilecek ve peyzaj mimarlarımız girecekler. Bu bahçeler yeniden çiçeklendirilecek ve düzenlenecek. Saklı bahçelerden sadece apartmandaki oturanlar yararlanacak. Bu saklı bahçeler buluşma yeri olacak." dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑