GÜNCEL

MÜZE GEMİDE TOPLANDILAR

Gölcük Kent Konseyi Emekliler Meclisi Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemide toplandı

8 Ekim 2013 Saat: 15:42
MÜZE GEMİDE TOPLANDILAR
MÜZE GEMİDE TOPLANDILAR

Gölcük Kent Konseyi Emekliler Meclisi başkan ve üyeleri, bu haftaki toplantılarını Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisi ofisinde gerçekleştirdi. Emeklilerin yoğun olduğu Gölcük’te, kentin sahipleri olarak,”Gölcük’ümüze nasıl katkı sağlayabiliriz” diye düşünerek çalışmalarını sürdüren Emekliler Meclisi Başkan ve üyeleri, Gölcük Belediyesi Yarhisar müze gemisinin ofis bahçesinde bir araya gelerek yapılması gerekenleri konuştu.
Başkan Recep Akel ve Yönetim kurulu üyeleri;Erol Erdoğan,Hakan Ak,İbrahim Bayram,Dursun Aydoğan,Ali Kasaba ve İlhan Akbulut ile,disiplin kurulu üyeleri;Ahmet Bulut ve Osman Taşdemir beklentileri ve yapılması gerekenleri masaya yatırdı.
Toplantıdaki ilk konu; emeklilerin maaş promosyon konusuydu.Bu konuda hükümetin alacağı kararın beklenildiği belirtildi.Emekli evinin işlevi ve Değirmendere’de emekli evi için fizibilite çalışma yapılması kararı alındı.Hobi bahçelerine çit yapılması,Ekim ayı meclis toplantısına katılım sağlanması.Bursa Tarım Fuarına ve Kasım ayında kitap fuarına katılma kararları alındı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑