SPOR

Necati Eskişehirspor'lu oldu

Galatasaraydan 400 bin euro bonservis bedeli karşılığında 3 yıllığına Eskişehirsporlu olan Necati Ateş, takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

5 Eylül 2012 Saat: 09:23
Necati Eskişehirspor'lu oldu
Necati Eskişehirspor'lu oldu

Eskişehirspor gibi büyük bir camiaya geldiği için heyecanlı olduğunu belirten Ateş, "Başkanımızın beni ikna etmesi 5 dakikasını aldı. Galatasaray'da yaşadığım başarılar benim için çok özeldir. Aynı başarıları elde etmek için buraya geldim. İnanıyorum ki kulübün, şehrinbüyüklüğü bizi bu başarıya itecektir." dedi.

Spor Toto Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamayan Eskişehirspor, aradığı forvet açığını Necati Ateş ile doldurdu. Geçtiğimiz hafta Manisaspor'dan alınan Akaminko'nun ardından Galatasaray'la masaya oturan siyah kırmızılı yönetim tecrübeli oyuncuyu 400 bin euro bonservis bedeli karşılığında 3 yıllığına renklerine bağladı.

Eskişehirspor Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Necati Ateş, Kulüp Başkanı Halil Ünal ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ateş, Eskişehir'e ve taraftarına hayran olduğunu söyledi. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'ın kendisini her konuda ikna ettiğini belirten Ateş, "Beni ikna etmesi 5 dakika sürdü. Galatasaray'da yaşadığım başarılar benim için çok özeldir. Aynı başarıları elde etmek için buraya geldim. İnanıyorum ki kulübün, şehrin büyüklüğü bizi bu başarıya itecektir." ifadesini kullandı. Kaybetmeyi sevmeyen bir yapıya sahip olduğunu kaydeden Ateş, Eskişehirspor takımına elinden gelen her türlü katkıyı sağlayacağını belirtti. Ateş konuşmasına şöyle devam etti: "Benim her zaman bir felsefemvardır. Bir önceki sezon ne yaptıysam bir sonraki sezon daha fazlasını yapmak isterim. İnşallah burada da Galatasaray'da elde ettiğimiz başarıların daha fazlasını elde ederiz."

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal da herkesin istediği bir oyuncuyu Eskişehirsporlu yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi. Galatasaray'da gösterdiği başarıları siyah kırmızılı takım da devam ettireceğini ifade eden Başkan Ünal, "Necati ile olan ilişkilerimiz Eskişehirspor'unbüyük taraftar ve camiayı tercihi konusunda Galatasaray'ın da Necati'yi kırması söz konusudeğildi. Necati'yi birçok kulüp isterken bizi seçti. Geçen sezon Galatasaray'ın şampiyonluğundaçok önemli bir payı var. 8 gol, 9 asist gibi özel katkı sağladığı bir süper ligde Galatasaray ileşampiyonluk yaşadı. İnşallah burada da Necati kupalar kaldırır." ifadelerini kullandı.

Yeni transfer Ateş, Başkan Ünal ile birlikte hoş geldin pastası kesti. Ateş, daha sonra tesislerde kendisini bekleyen taraftarla buluştu. Siyah kırmızılı taraftarların kendisine olan ilgisinden oldukça memnun olduğunu belirten Ateş, bundan sonraki maçlarda taraftarın desteği ile başarılı sonuçlar alacaklarına inandıklarını ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑