MAGAZİN

Necla Nazır'dan çarpıcı açıklamalar

Ferdi Tayfur'un bir başka eşi olduğunu basından öğrenen eski eşi Necla Nazır "Ben gerçekleri 50 yaşında öğrendim.

23 Aralık 2012 Saat: 11:49
Necla Nazır'dan çarpıcı açıklamalar
Necla Nazır'dan çarpıcı açıklamalar
Söyleseydi o zaman 35 yaşlarında bir kadındım. Yoluma giderdim. İçten pazarlıklıymış. Beni kandırdı" dedi.

16 Yaşındayken Ses Dergisi'nin 'Sinema Güzeli' yarışmasına katılarak birinci seçilen Necla Nazır 75 sinema filmi ve dizide baş rol oynadı... Ancak ünlü oyuncu bir süredir mesleğinden ve kameralardan çok uzakta yaşıyor... Hayatı, tam 33 yıl paylaştığı, kızının babası Ferdi Tayfur'la 3 yıl önce yollarını ayıran Necla Nazır ile içindeki Allah sevgisini, Ferdi Tayfur'u, oyunculuğu ve yaşamı konuştuk...

* Ferdi Bey'le küs müsünüz yoksa barıştınız mı?

Ben küs değilim ama o benimle küs. Kendi konuşmuyor.

* Niye konuşmuyor?

Başına gelen bütün her şeyin benden kaynaklandığını düşündüğü için...

* Ne geldi ki başına?

Ne yapıyorsa, nasıl bir hayat yaşıyorsa onun sorumlusu beni görüyor. Bensiz yaşıyor. Bir hayatı var yani. Benimle hiç ilgisi yok. Sanki ben gittim, birilerinden çocuk yaptım. Allah affetsin onu.

KONUŞMAMASI GEREK

* O hastayken bile onun yanındaydınız. Ferdi Bey tarafından kadriniz kıymetiniz biliniyor mu?

 Kimse benim kadrimi kıymetimi bilsin diye bir şey yapmam zaten. Hastayken bile yanındaydım. Her şeyden evvel o benim evladımın babası. Yerinde laf söylemeyi bildiğim için de fena dokunuyor. Yani dokundururum. Onun için bence sussun.

* Ayrılmanızda kapanmanızın etkisi olmuş muydu?

15 yıl öncesinden beri beni aldatmış. Benim haberim yoktu. Zaten aralarında bir şey varmış. Ben basından öğrendim bunu. Şok oldum. Görüntüsü öyle değil, konuşmaları öyle değil, duruşu öyle değil.

GİDEN YILLARIMA ÜZÜLDÜM

* Nasıl atlattınız o günleri?

2 ay zorluk çektim. Çünkü bende bir insanım, benim de duygularım var. Ve söylediğim gibi hassas olduğum taraflar var. Bir aile olmuşsunuz 33 yıl. İnanın ayrılmak, aldatılmak bütün bunlar hiç ağrıma gitmedi. Bir tek şey ağrıma gitti. Onu dürüst olarak gördüğüm için bana söylememesi çok ağrıma gitti.

Eğer böyle bir ilişkisi olduğu an bana söyleseydi o zaman bende 35 yaşlarında bir kadındım yani. Bana söyleseydi bende hayatıma ona göre bir yön verirdim. Ben 50 yaşıma geldikten sonra karşıma çıkıp böyle bir şey söylendiği zaman yani diyorsunuz ki nasıl ya?

En güvendiğin insan size bunu yapmış. Annenden, babandan, evladından herkesten yakın. Aynı yastığa baş koyduğun kişi. Seni senin kadar yakın bilen kişi. Nasıl yani diyorsunuz. 

Hiçbir şey hissettirilmeden bunu size yapmış. Bir tek bunu kaldıramıyorsunuz. Yoksa onun beni aldatması, gitmesi falan bütün bunlar beni hiç ilgilendirmedi. Onun daha çok  böyle içten pazarlıklı olması beni çok etkiledi.
Giden yıllarıma üzüldüm yani.  

Her akşam 6,30'da eve gelirdi, anlamadım

* Ferdi Bey o güne kadar nasıl bir eşti?

Çok iyidir Ferdi Bey. Ailesine düşkün bir insan. Ben zaten hesapları olan bir insan değilimdir. Ben dümdüz bir insanım. Bu böyle mi? Ha öyleymiş, tamam derim. Ben Colombo falan değilim. Sürekli adam bir yere gidiyor, nereye gitti acaba diye yaşayan bir insan olamam. Ben böyle yaşayamam. Allah korusun bu çok kötü bir şey. Yazıhanedeyim, peki aşkım hayırlı işler. Neco yemeğimi gönder, tamam hayatım öğle yemeği gider. Gelir en geç 6:30'da evdedir. Nesinden şüpheleneceksiniz ayol. Eee, turneye gidiyor, gidiyorsa gidecek bende onun yanında çanta gibi ne işim var yani adamın yanında. Çoluğum var çocuğum var.

* Ferdi Bey Anadolu, siz İstanbul çocuğuydunuz. Aynı evin içinde anlaşmazlıklarınız oluyor muydu?

Şimdi aşklar vardır, başlangıç süreleri vardır. İnsanlar hiçbir şey düşünemez, göremez. Bir de ben insanları hiç öyle düşünemedim. Biri İstanbullu'dur biri Anadolu'ludur böyle bir şey yok. Sevgi bütündür. Dünyanın her yerini kapsar. Onun için işin o tarafını hiç düşünmedim bile. Ben ailesini de çok sevdim. Kayınvalidem benim yanımda vefat etti zaten. Yıllarca ben beraber oturdum. Benim kucağımda vefat etti. Benim hesabım yok.

* Size ne söylendiyse ona inandınız. Hiç olayları deşmediniz mi?

Deşecek bir şey yok ki benim bildiğim. Ama varmış. Bileydim deşerdim karın deşen Jack miyim ben ayol.

Allah onu affetsin

* Peki şimdi gelse, sizden af dileyip evlenmek istese tepkiniz ne olur?

Gelmesin artık herkes evinde çok mutlu. Yok yok Allah korusun. Kabul etmem. Bitti gitti, yaşandı güzeldi her şey. Acısıyla tatlısıyla hoştu. Allah yolunu açık etsin. Allah mutlu etsin onu bulunduğu yerde.

 Ferdi Bey'i Allah affetsin. Ben affetme kelimesini kullanmak istemiyorum. Ben kızgın değilim inanın. Olabilir aşklar bitebilir, sevdalar bitebilir ama önemli olan dürüst olmak ilişkilerde. Dünyanın sonu değil ki bu..

Tatil yerine Umre planları yapıyorum

* Hacı olduktan sonra hayatınızda neler değişti?

Her şeyden önce başörtüm hep başımda inşallah... O geçiş dönemim bitti. Allah'ın evini gördükten sonra gerçeklerle yüzleşiyorsunuz. Yaşamın zaten sonunun olduğunu biliyoruz. Ben de şöyle bir şey oldu, ölü olarak yaşıyorum. Herkes ölü şu an. Gün gelecek herkes dirilecek. Bana göre ölüm diriliş. Çünkü, bugün yaşadığımız hayatta herkes öleceğini bilerek yaşıyor.

Eskiden seyahatlerimiz olurdu. Nereye gitsek Bodrum'a mı, Marmaris'e mi diye düşünürken şimdinasıl Umre'ye gidebilirim diye düşünüyorsunuz. Benim artık bir tatil programım yok. Yalnızca Umre'ye gitmek isterim. Şimdi ikinci Umrem olacak. Bir Haccım var. Allah nasip ederse sürekli Hac yapmak istiyorum.

Başşörtülü bir rol de istemiyorum artık

* Peki şimdi dizi ve sinema sektöründen çok uzaklardasınız, neden?

Çünkü yapmak istemiyorum. Hacı oldum, Umre'ye gittim. Ben yalnızca Rabbim'in davetine icabet ettim. Onun için de bulunduğum yerden çok memnunum. Böyle bir özlemim hiç yok içimde.

* Teklif gelirse değerlendirir misiniz?

Hayır, değerlendirmem. Asla böyle bir şey düşünmüyorum.

* Başörtülü oynayabileceğiniz bir rol teklif edilse de mi kabul etmezsiniz?

Yok; yok baş örtülü, baş örtüsüz hiç düşünmüyorum. Hayatımdan çok memnunum. Artık beni sinemaydı, dizilerdi çok ilgilendirmiyor. Ama bir televizyon programı olabilir, sohbet programı olabilir ama rol anlamında bir şey olamaz.

* Kaç yıldır kapalısınız?

15 yıldır böyleyim. Allah isteyince her şey oluyor. Bein çocukken de aşk romanı okumadım. Dini kitaplar okurdum. Fıtratımda olan bir şey zamanı gelince ortaya çıktı.

Tek aşkım kızım

* Kızınızı özlüyor musunuz onu?

Elbette çok özlüyorum. Amerika'ya gitti, 2 aydır orada. Bana diyor ki "Necla'cığım sana bir şey söyleyeceğim. Amerika çok güzel olabilir. Herkes öyle diyor. Çıkıyorum yürüyorum hep aynı mağazalar, aynı insanlar. Birden bire çok sıkıldım. Bir tek burada anneciğim yok benim. Seni çok özledim, ne zaman geleceksin?" diyor. Şimdi o da Green Card'ı alamadan gelemeyecek. Evlat hasreti çekiyorum

Çocukluğumdan beri güne gülerek uyanan biriyim. Hep pozitif bir yanım vardı. Hiç suratı asık biri olamadım. Kavga etmeyi de bilmem. Neden kavga eder insanlar hiç anlayamam? Konuşabilirsiniz sizi rahatsız eden bir şey varsa.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑