SPOR

Nefes nefese

Bordo-mavili ekibin olağanüstü genel kongresinde beş başkan adayı yarışırken, İbrahim Hacıosmanoğlu ile Muharrem Usta arasındaki çekişme son sandığa kadar sürdü. Hacıosmanoğlu, 75 oy farkla yeni başkan oldu

27 Mayıs 2013 Saat: 09:41
Nefes nefese
Nefes nefese
Trabzonspor'un 67. genel kurulu dün yapılırken, 1571 oy alan İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavili kulübün 15'inci başkanı oldu. Genel kurulda Muharrem Usta, Metin Atasoy, Hakan Kulaçoğlu ve Emre Aksoy ile yarışan Hacıosmanoğlu, başkanlığını ilan etmek için son sandığa kadar bekledi. Muharrem Usta, 13'üncü sandığa önde girerken son sandık öncesi öne geçen Hacıosmanoğlu, 1496 oy alan Usta'yı 75 oy farkla geçerek Trabzonspor'un yeni başkanı oldu.

'Bağımsız bir Trabzonspor'
İbrahim Hacıosmanoğlu, genel kurul üyelerine yönelik yaptığı teşekkür konuşmasında "Bizlere bu onuru yaşattığınız için müteşekkirim. Trabzonspor başkanlığı konuşma makamı değil, icraat makamıdır" dedi. Hacıosmanoğlu, oy verme işlemi öncesi ise, "Trabzonlu duruşumuz nedeniyle bizi seviyorlar. Trabzonspor taraftarı, Trabzonlu duruşunun sergilenmesini ve bağımsız bir Trabzonspor istiyor" açıklamasını yaptı.

'Kupayı sahilde sergileyeceğim'
27 Şubat 2012 tarihinde yapılan TFF Başkanlığı seçimlerinde aday olan İbrahim Hacıosmanoğlu 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında Trabzonspor'da başkan yardımcılığı görevini üstlenmişti. Sert açıklamaları ile dikkat çeken Hacıosmanoğlu, 2010-11 sezonuna ait şampiyonluk kupasını sahilde yaptıracağı anıtın üzerinde sergileyeceğini vaat etti.

Tekke geliyor, Kafkas kalabilir
Trabzonspor'un yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kongre öncesi söz verdiği üzere bordo-mavili ekibin eski futbolcusu Fatih Tekke'yi sportif direktörlük görevine getirmesi bekleniyor. Hacıosmanoğlu'nun diğer başkan adaylarının aksine teknik direktör Tolunay Kafkas'ın görevine devam etmesi gerektiği yönünde görüş bildirdiği de gelen haberler arasında.

İşte yönetim kurulu
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Ali Kemal Başaran, Yaşar Aşcıoğlu, Sebahattin Çakıroğlu, Murat Türköz, Ali Uzunay, Seyfettin Tayfun Kahyaoğlu, Köksal Güney, Abdi Serdar Üstünsalih, Mehmet Uğur Bozoğlu, Muhammet Kara, Engin Hacısalihoğlu, Onur İncehasan, Mehmet İrfan Çoşkun, Osman İlyas

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑