TURİZM

NG Afyon’dan Yaza Merhaba Partisi

NG Afyon Wellness & Convention, havuz başında “Yaza Merhaba Partisi” düzenledi. NG Afyon’un Afyonkarahisar’da ilk defa düzenlediği Yaza Merhaba Partisi’nin ev sahipliğini, NG Hotels Turizm Koordinatörü Kamil Berk ve NG Afyon Otel Mü

19 Haziran 2014 Saat: 20:54
NG Afyon’dan Yaza Merhaba Partisi
NG Afyon’dan Yaza Merhaba Partisi

Partiye Afyon’da NG Hotels ile işbirliği yapan çeşitli şirketlerden yetkililerin, NG Afyon’daki SPA merkezi üyelerinin ve Afyon’un önde gelen isimlerinin de aralarında olduğu 450’ye yakın misafir katıldı.
Havuz başında gerçekleşen davette konuklar, canlı müzik eşliğinde sohbet ederek keyifli bir akşam yaşadı. Partide bir konuşma yapan NG Afyon Otel Müdürü Cenker Yılmaz, NG Afyon olarak misafirlere rutin hayatlarında aradıkları eşsiz tatil deneyimini yaşatmayı ve yenilenmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirterek şöyle konuştu:
“Mayıs 2012’den itibaren hizmet veren otelimizde, her konuğumuzu tek konuğumuz gibi ağırlayan hizmet anlayışımız ile sizlere ve misafirlerinize en iyi hizmeti sunmak için yoğun çaba sarf etmekteyiz. Bölgemizde sektörün öncüsü olmak, yeni bir vizyon ile sürekli daha iyi hizmet vermek ve Afyon’umuzun marka şehir olması için çalışmaya devam ediyoruz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑