EMLAK

Novacity, Eskişehir’in en büyüğü olacak

Eskişehir’in yeni cazibe merkezinde Atabir İnşaat güvencesiyle yükselen Novacity, Eskişehir’in en geniş metrekareye sahip olan konut projesi olarak modern yaşamın tüm olanaklarını sunuyor.

2 Mart 2015 Saat: 13:06
Novacity, Eskişehir’in en büyüğü olacak
Novacity, Eskişehir’in en büyüğü olacak

Novacity, Eskişehir’in en büyüğü olacak

Gayrimenkul geliştirme alanında istikrarlı yükselişini sürdüren Atabir İnşaat, Kütahya, Afyon, İzmir ve Antalya’daki proje ve arsa yatırımlarının yanı sıra son dönemde Eskişehir’de imza attığı büyük  ölçekli projelerle de dikkat çekiyor.

Eskişehir’in en hızlı gelişim gösteren Eski Fabrikalar Bölgesi’nde konumlanan konut projesi ile, prestij ve konfor odaklı bir yaşam alanı kurmayı hedeflediklerini belirten Atabir İnşaat Kurucu Ortağı Oktay Atay, modern mimari yapısı ve ayrıcalıklı sosyal donatılarıyla Novacity’nin Eskişehir’deki yaşam standartlarını yükselttiğini ifade etti.

Gayrimenkul sektörünün geleceğini değerlendiren Atay, Atabir İnşaat’ın gelecek dönem projeleri hakkında da bilgi verdi.

Novacity projesi hakkında bilgi verebilir misiniz?

‘Şehrin En İyisi İle Tanışın’ sloganıyla yola çıkan Novacity, 8300 m2 arazi üzerine inşa ediliyor. Şimdiye kadar Eskişehir’in en büyük m2 ye  sahip konut projesi olarak 39.000 m2 lik inşaat alanı ve  sosyal tesisleri ve işyerleri ile birçok ayrıcalığı bünyesinde barındırıyor. “Projemiz az katlı ve çok katlı olmak üzere 7 bloktan oluşuyor. Az katlı bloklarda 3+1 ve 4+1 daireler, çok katlı blokta ise 2+1 ve 3+1  daireler yer alıyor. Binaların zemin katında; alanı 400 ile 1600 metrekare arasında değişen farklı seçeneklerde  iş yerleri,  eksi birinci katta 2 bin 400 metrekarelik alanda spor kompleksi ,spa merkezi ve kapalı havuzu içinde barındıran sosyal tesisler ve misafir otoparkları, ayrıca eksi ikinci katta her daireye iki araç kapasiteli otopark alanı yer alıyor

Novacity projenizde sunduğunuz ayrıcalıklar nelerdir?

Novacity projemizin iç mimari tasarımında geniş aile hayatına olanak tanıyan malzeme seçimleri ve mekân düzenlemeleri yaptık. Ayrıca kullandığımız ürünlerin kalitesinde doğallığı ve işlevselliği ön planda tuttuk. Novacity’nin yeni imara açılan Eski fabrikalar bölgesinde yükseldiğini belirten Atay, “etrafında Acıbadem Hastanesi, Özdilek Alışveriş Merkezi, Divan Otel ve Hilton Otel gibi komşulara sahip olan projemizin yatırımcılar ve kullanıcılar açısından en önemli özelliği 1+1 ve 1+0 rezidanstan ziyade 2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere aile yaşamına yönelik rezidans tarzına sahip olmasıdır.Novacity Projesi,içinde yer alan, mağazalar ve cafeler ile modern şehir yaşamının vazgeçilmezi olan farklı alışveriş seçeneklerini bu projede yaşayan ailelere sunacaktır.

Novacity projesi kapsamında konutları ne zaman teslim etmeyi planlıyorsunuz?

7 ay gibi bir sürede yüzde 70’ini tamamladığımız projemizi tüm detaylarıyla herhangi bir aksaklık olmadan Ağustos 2015’te teslim etmeyi hedefliyoruz.

Atabir İnşaat olarak hayata geçireceğiniz yeni projeleriniz var mı?

Gayrimenkul sektöründeki büyüme ve yatırım payını dikkate alarak 2015 yılına yeni projelerimizle imza atmayı planlıyoruz. Eskişehir’de yapımına başlanacak Soho rezidans projemizin temel atımı gerçekleşti. Bunun yanı sıra,  Kütahya ve Eskişehir’de hem şehir hem de termal otel projelerimiz mevcut. 2015 yılının ilk çeyreğinde tüm birim ve kaynaklarımızla bu projelerimize odaklanarak, start vermiş olacağız.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑