MAGAZİN

NÜKHET DURU TERMAL TATİLCİLERİ COŞTURDU

Bayram tatilinde Afyonkarahisarın 5 yıldızlı termal otellerinden Korel Termalde sahneye çıkan Nükhet Duru, eski ve yeni şarkılarını seslendirdi.

21 Ağustos 2012 Saat: 22:12
NÜKHET DURU TERMAL TATİLCİLERİ COŞTURDU
NÜKHET DURU TERMAL TATİLCİLERİ COŞTURDU

Konserine bel bölgesinden işlemeli sarı straplez bir elbiseyle başlayan Nükhet Duru, ayaklarına kadar uzanan elbisesiyle aynı renk yuvarlak küpelerle sadeliği tercih etti. Konserinin ikinci bölümünde elbisesini değiştiren Duru, "Bir şarkı daha söyleyip içeri gideceğim. Öbür fistanımı da giymezsem çatlarım. Bu kadar yol geldim, giymeden gitmem" diyerek, kıyafet değiştirme nedenini açıkladı.

Konserin ikinci bölümüne leopar desenli derin göğüs dekolteli bir kostümle başlayan Duru'nun, elbisesiyle uyumlu yüksek topuklu sarı ayakkabıları bir süre sonra ayağını vurdu. Ayakkabılarını orkestranın arkasında değiştiren Duru, "Bu yeni pabuçlarım ayağımı vurdu ama olsun siz yine de gördünüz" diyerek, yeniden siyah ayakkabılarını giydi.

Şarkı aralarında izleyicilerle esprili sohbetler yapan pop müziğin güçlü sesi Duru, şakalarıyla tatilcileri hem eğlendirdi hem güldürdü. İzleyenlerin alkışlarla eşlik ettiği konserde en büyük alkışı ise 'Memleketim' şarkısı aldı.

Davul eşliğinde dans şov yapan Duru, gecede yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Konserin büyük bölümünü ellerindeki tabletlerle kaydeden minik tatilciler gecenin ilgi odağı oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑