GÜNCEL

O bebek doğdu!

Yalvaçta kendisine tecavüz edip hamile bıraktığını öne sürdüğü kişiyi av tüfeğiyle vurup sonra da başını keserek köy meydanına atan N.Y. bir kız çocuk dünyaya getirdi

17 Kasım 2012 Saat: 21:42
O bebek doğdu!
O bebek doğdu!
Yorum yaz
Isparta'nın Yalvaç ilçesinde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü kişiyi av tüfeğiyle vurduktan sonra başını kesen ve hamile olan kadın, bir kız çocuk dünyaya getirdi.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Yalvaç ilçesine bağlı Koruyaka köyünde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Nurettin G’yi av tüfeğiyle vuran, ardından bıçakla başını kesen N.Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Olay sırasında 6 aylık hamile olan N.Y, tutuklu bulunduğu Isparta E Tipi Kapalı Cezaevi’nde sancılarının artması üzerine Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı. N.Y.’nin hastanede normal doğum ile 3.5 kilo ağırlığında bir kız çocuğu dünyaya getirdiği öğrenildi.
Yetkililer, N.Y’nin, bebeğin Nurettin G’den olduğunu iddia etmesi nedeniyle çocuktan alınacak DNA örneğinin, babasının tespit edilmesi amacıyla Antalya veya Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderileceğini belirttiler. Bu arada N.Y’nin bebeği istememesi nedeniyle hastane yetkililerince Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlilerine bilgi verildiği kaydedildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑