GÜNCEL

O bile geldi ikna edemedi

Bingöl'de arkadaşı 28 yaşındaki Yakup Polat'ı av tüfeğiyle öldürdükten sonra dün çıktığı inşaat halindeki binanın çatısında kendisini ikna etmeye çalışan 3 polisi de yaralayan 30 yaşındaki Mehmet Ali Seçkin, intihar e

14 Şubat 2015 Saat: 18:05
O bile geldi ikna edemedi
O bile geldi ikna edemedi

Bingöl'de arkadaşı 28 yaşındaki Yakup Polat'ı av tüfeğiyle öldürdükten sonra dün çıktığı inşaat halindeki binanın çatısında kendisini ikna etmeye çalışan 3 polisi de yaralayan 30 yaşındaki Mehmet Ali Seçkin, 27 saatlik direnişin ardından intihar etti.

 Bingöl polisini dün saat 14.30’dan bu yana alarma geçiren olay, Çapakçur Deresi mevkiinde meydana geldi. Küçük Sanayi Sitesi’nde mobilyacılık yapan ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen Mehmet Ali Seçkin, arkadaşı Bingöl Üniversitesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Yakup Polat ile birlikte, kendi kullandığı araçla Çapakçur Deresi mevkiine geldi. Seçkin, burada bilinmeyen nedenle arkadaşı Yakup Polat’ı pompalı tüfekle vurup öldürdü. Ceseti dere yatağına bırakan Mehmet Ali Seçkin, daha sonra çevre bulunan inşaatın çatısına çıkarak çevreye rastgele ateş etmeye başladı.

’BEN ADAM VURDUM, HER ŞEY BİTTİ’

Görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine, aralarında keskin nişancıların da bulunduğu çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

İnşaatın çevresine girişi yasaklayan polis, Seçkin’i tüfeğini bırakıp inmesi için ikna etme çalışmalarına başladı. Elinde pompalı tüfek bulanan Seçkin, "İnmiyorum ben adam vurdum, benim için her şey bitti" diyerek kendisini ikna etmeye çalışan polislere bağırdı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑