GÜNCEL

O muhabirden alçaklık! Rezil paylaşımı büyük tepki çekti

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısıyla ilgili New York Times İstanbul büro şefi muhabiri Ben Hubbard tarafından yapılan paylaşım tepkilere neden oldu. Hubbard, "İçişleri Bakanı, saldırıyı Kürt militanlarla ilişkilendirerek, Türkiye'nin dünkü bomba

15 Kasım 2022 Saat: 12:01
O muhabirden alçaklık! Rezil paylaşımı büyük tepki çekti
O muhabirden alçaklık! Rezil paylaşımı büyük tepki çekti

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen bombalı saldırıya ilişkin haber, Amerikan günlük gazetesi New York Times'ın çirkin yüzünü gösterdi.

6 sivilin öldüğü saldırıya ilişkin gazete, Türkiye aleyhine algı çalışması yürüttü. Paylaşımda "Türkiye'ye giden turistlerin en çok gezdiği yer" ifadelerini kullandı.

Tepki çeken haberin ardından New York Times muhabiri Ben Hubbard tarafından yapılan paylaşım da eleştirelere neden oldu. Kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Hubbard şu ifadeleri kullandı:

"İçişleri Bakanı, saldırıyı Kürt militanlarla ilişkilendirerek, Türkiye'nin dünkü bombalamadan sorumlu kişiyi tutukladığını söyledi. Ölü sayısı 8'e, yaralı sayısı 81'e yükseldi."

"Terör" ya da "terörist" demedi

Hubbard, ilerlerleyen saatlerde ölü sayısındaki yanlış rakamları gerekçe göstererek tweeti sildiğini yazan bir paylaşım daha yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑