MAGAZİN

O müthiş iddiaya polisten yanıt var... Sizi tatmin edecek mi?

49UNCU Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinin dün akşamki kapanış töreninde En iyi ilk belgesel film ödülünü alan yönetmen Zeynep Oralın sahnede yaptığı ve polisi eleştiren konuşmasına Antalya Emniyet Müdürlüğü yazı

13 Ekim 2012 Saat: 19:26
O müthiş iddiaya polisten yanıt var... Sizi tatmin edecek mi?
O müthiş iddiaya polisten yanıt var... Sizi tatmin edecek mi?

Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi'ndeki gecede ödül almak için kürsüye gelen ZeynepOral'ın, "Dün sahilde yönetmen bir arkadaşım ile beraberdik. Sinemadan bahsediyorduk. O sırada yanımıza iki tane sivil polis geldi. Kürtçe konuşmamamız için bizi uyardılar. Sanırım birileri şikayetçi olup polise ihbarda bulunmuş" şeklindeki sözleri üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğübugün yazılı bir açıklama yaptı.

İddialara ilişkin inceleme yapıldığı belirtilen açıklamada, "11.10.2012 günü bir vatandaşımızın şüpheli şahıs ihbarı üzerine, Konyaaltı sahiline intikal eden görevlilerimizin, Polis Vazife ve Selahiyet Kanununun Durdurma ve Kimlik Sorma Madde 4/A- ya istinaden ihbara konu olan şüpheli şahsın kimlik kontrolünü yapmak kaydıyla söz konusu ihbarı değerlendirmiş oldukları anlaşılmıştır. Yönetmen Zeynep Oral tarafından yapılan açıklama gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑