GÜNCEL

Öcalan’dan Hükümet'e bomba ‘Suriye’ teklifi: "Bana da rol verin"

Uzun süre sonra ailesiyle görüşme izni verilen terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın Suriye'de yaşanan gelişmelerle ilgili devreye girmek istediği belirtildi. Teröristbaşı ile görüşen “Asrın Hukuk Bürosu”, Öcalan'ın 'Türkiye ve Ortadoğu’daki siyasi

5 Mart 2020 Saat: 10:55
Öcalan’dan Hükümete bomba ‘Suriye’ teklifi: Bana da rol verin
Öcalan’dan Hükümet'e bomba ‘Suriye’ teklifi: "Bana da rol verin"

Terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ı temsil eden “Asrın Hukuk Bürosu”, Öcalan’la en son yapılan görüşme sonrası açıklamalarda bulundu.

İmralı’da çıkan yangının ardından Öcalan’ın ailesiyle görüştürüldüğü, durumunun iyi olduğu belirtilen açıklamada, “Kardeşi Sayın Mehmet Öcalan ile yaptığı bu görüşmede Türkiye ve Ortadoğu’daki siyasi krize çözüm gücünü bir kez daha vurgulamıştır” denildi.

Görüşme izninin İmralı’da yaşanan yangının ardından verildiği öne sürülen açıklamada, “Müvekkillerimizin genel olarak iyi göründüklerini ve yangından etkilenmediklerini gözlemlemiş bulunmaktadırlar” ifadelerine yer verildi.

Krize çözüm bulurmuş!

Açıklama şöyle devam etti: “Kardeşi Sayın Mehmet Öcalan ile yaptığı bu görüşmede Türkiye ve Ortadoğu’daki siyasi krize çözüm gücünü bir kez daha vurgulamıştır. 2019 yılında yapmış olduğu görüşmelerde ortaya koyduğu duruşu daha güçlü bir şekilde devam ettirdiğini belirtmiştir." ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑