GÜNCEL

Öğrenci kavgasında kan aktı: 3 yaralı

Ümraniye'de, lise öğrencileri arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada biri ağır 3 öğrenci yaralandı. Kalbinin altından bıçaklanan bir öğrenci yoğum bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

22 Nisan 2013 Saat: 15:44
Öğrenci kavgasında kan aktı: 3 yaralı
Öğrenci kavgasında kan aktı: 3 yaralı
Olay, Dudullu Mahallesi Ali Kuşçu Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre 'yan bakma' tartışması nedeniyle başlayan öğrenci kavgası kısa sürede büyüdü. Kavgada dayak yiyen bir öğrencinin yakınlarına haber vermesi üzerine ortalık savaş alanına döndü.

Taşların ve bıçakların kullanıldığı olay sırasında bazı kişilerin silah teşhirinde de bulunduğu iddia edildi. Kavga sırasında Kahraman Kaya, Salih Kolin ve Mazlum Çelik isimli öğrenciler bıçaklandı. Karnından bıçaklanan ve ağır yaralanan Kahraman Kaya, ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durumu ağır olan Kaya, ameliyata alındı. Yüzünden yaralanan Salih Kolin ve başından yaralanan Mazlum Çelik de ambulanslarla aynı haystaneye kaldırıldı.

Okul ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan polis, kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Olaya karıştıkları tahmin edilen bazı öğrenciler ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Kavganın yan bakma ve kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑