GÜNCEL

Öğrenci Öğretmenini Bıçakladı

Samsunda sınıfın huzurunu bozan lise öğrencisi, edebiyat öğretmenini bıçakladı.

5 Kasım 2012 Saat: 22:12
Öğrenci Öğretmenini Bıçakladı
Öğrenci Öğretmenini Bıçakladı
Samsun'da bir lisede edebiyat öğretmeni olarak çalışan 43 yaşındaki Mustafa Ö., dersi dinlemesi için uyardığı öğrencisi 15 yaşındaki J.A. tarafından karnından bıçaklandı. Olayın ardından öğrenci kaçarken, öğretmen hastaneye kaldırıldı. 

TARTIŞMA SONRASI BIÇAKLADI 

Olay, saat 15.45 sıralarında Samsun'un İlkadım ilçesindeki Ticaret Meslek Lisesi ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'nde meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, Mustafa Öztürk isimli Edebiyat Öğretmeni, Ticaret Meslek Lisesi ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'nde 9-G sınıfında ders verdiği esnada arka taraflarda oturan J.A. isimli öğrencinin sınıfın huzurunu bozduğunu gördü. 

Öğretmen öğrencisini birkaç defa uyardıktan sonra okul idaresine götürmek üzere sınıftan çıkarttı. Daha sonra öğrenci ile öğretmen arasında okul koridorunda tartışma çıktı. Çıkan tartışmada J.A. isimli öğrenci öğretmenini karnından bıçakla yaraladı. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Olayı gören diğer öğretmenler hemen 112 Acil Servis ve güvenlik güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulans, yaralı öğretmeni Gazi Devlet Hastanesi'ne götürdü. Öğretmen hastanede yapılan tetkiklerin ardından hemen ameliyata alınırken, öğretmenini yaralayan öğrenci de olay yerinden kaçtı. 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑