BELEDİYE

Öğrenciler Karabalıkla Röportaj Yaptı

Kartepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, Kartanesi adlı okul dergileri için başkanla röportaj yapmak için Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın konuğu oldular.

27 Nisan 2013 Saat: 12:55
Öğrenciler Karabalıkla Röportaj Yaptı
Öğrenciler Karabalıkla Röportaj Yaptı
Okulda çıkartacakları dergi için röportaja gelen Kartepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi okul öğrencileri ve okul idarecilerini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçedeki eğitimin sorunsuz olmasını arzu ettiğini dile getirdi.

 Öğrenciler Nurşide Hatipoğlu ve Sefa Gümüştekin beraberinde okul müdür yardımcısı Cevdet Ofluoğlu ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Memet Ümit Küçükkaya ile birlikte Kartanesi adlı okul dergisi için başkanla röportaj yaptılar. Eski bir eğitimci de olan başkana Kartepe ile ilgili hazırladıkları soruları yönelten öğrenciler, aldıkları cevapları da tek tek not ettiler.
Başkan Karabalık, öğrencilerin başarılı olmaları için çok çalışmaları gerektiğine vurgu yaparken, “Bilgili olmak için çok okumalıyız. Bir insan ne kadar bilgili olursa kendine o kadar çok güvenir ve saygı görür” dedi. Başkan Karabalık, gençleri yaptığı çalışmalar nedeniyle tebrik ederken okullarında ziyaret edip yayınlarını da okumak istediğini ifade etti.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑