DENİZ

Öğrenciler limanı gezdi savaş gemilerini ziyaret etti

Fatsa Meslek Yüksekokulu öğrencileri Samsunport Limanı'nı gezdi ve limanda demirli bulunan savaş gemilerini ziyaret etti.

17 Mayıs 2013 Saat: 11:36
Öğrenciler limanı gezdi savaş gemilerini ziyaret etti
Öğrenciler limanı gezdi savaş gemilerini ziyaret etti
Ordu Üniversitesi Fatsa Meslek Yüksekokulu Gemi Makineleri İşletme ve Deniz Ulaştırma İşletme Bölümü'nde okuyan 120 öğrenci, sektör tanıtım faaliyetleri kapsamında Samsunport Limanı'na teknik gezi düzenledi. Gemi Makineleri İşletme ve Deniz Ulaştırma İşletme Bölümü Öğretim Üyeleri İbrahim Savmaz, Serdar Karaca, Fatih Alver, Yusuf Genç ve Mehmet Yahşi eşliğinde öğrenciler gemileri inceleme fırsatı buldular.

Öte yandan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında TCG Sokullu Mehmet Paşa (A-577) Gemisi, TCG (A-1600) İskenderun Gemisi ve TCG Anafartalar (S356) Denizaltısı Samsun Limanı'na demir attı. TCG Sokullu Mehmet Paşa (A-577) Gemisi, TCG (A-1600) İskenderun Gemisi vatandaşların ziyaretine açılırken,

TCG Anafartalar (S356) Denizaltısı ise 19 Mayıs tarihinde ziyaretçi kabul edecek. Limanı gezen öğrenciler ise 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında limana demir atan TCG Sokullu Mehmet Paşa (A-577) ve TCG (A-1600) İskenderun Gemisi'ni gezme fırsatı buldular.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑