GÜNCEL

Öğretmen denizde kalp krizi geçirip öldü

Çanakkalenin Gökçeada İlçesine eşi ve iki çocuğu ile İstanbuldan tatile gelen öğretmen 33 yaşındaki Ahmet Şahin, yüzmek için girdiği denizde ilk belirlemere göre kalp krizinden hayatını kaybetti

26 Ağustos 2012 Saat: 22:00
Öğretmen denizde kalp krizi geçirip öldü
Öğretmen denizde kalp krizi geçirip öldü

 İstanbul Kartal Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman EndüstriMeslek Lisesi’nde görev yapan Makine Teknolojisi Öğretmeni Ahmet Şahin, bir süre önce eşi ve iki çocuğuyla tatil içinGökçeada’ya geldi. 

Bugün öğlen saatlerinde Şahin ve ailesi plaja gitti. Öğretmen Şahin, gözlük, şinorkel ve paletle Gökçeada İlçesi Uğurlu Köyü Gizli Liman Mevkii’nde denize girip kıyadan 40 metre açıldı. 

Yaklaşık 25 dakika su üstende hareketsiz kalan Şahin’in kıyıdaki eşi, durumdan şüphelenip, yakında yüzen bir tatilciden eşine seslenmesini istedi. Tatilcinin yanına kadar gittiği Ahmet Şahin’in tepki vermemesi üzerine, ismi öğrenilemeyen tatilci, sahildekilerden yardım istedi ve hareketsiz haldeki Şahin’i plaja çıkarttı. 

Olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık görevlileri, Şahin’in hayatını kaybettiğini belirledi. İlk incelemede Şahin’in kalpkrizi nedeniyle can verdiği tespit edildi. Ahmet Şahin’in cesediotopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Öldüğünü öğrenen eşi sinir krizi geçirdi.

ARKADAŞLARI ŞOK YAŞADI

Tatil için Gökçeada’yı seçen Ahmet Şahin’in ölüm haberini alan meslektaşları şok yaşadı. Şahin’in öğretmen arkadaşları, okulun internet sitesinde, olayı açıklayıp cenaze töreni hakkında bilgi verdi. Açıklamada, Şahin’in pazartesi günü toprağa verilmek üzere Ankara’ya gönderileceği bildirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑