GÜNCEL

Öğretmenlikten çifte cinayet şüphelisine! Türkiye bu vahşeti konuşuyor

Eğitimci Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker çiftlik evinde 100 bıçak darbesiyle korkunç şekilde öldürüldü. Çiftliğin çevresinde gören olmadı ancak katil, Gelibolu'da birçok kamera tarafından görüntülendi. İşte öğretmen ve Tokatspor Başkanı olan Ufuk

16 Temmuz 2022 Saat: 12:00
Öğretmenlikten çifte cinayet şüphelisine! Türkiye bu vahşeti konuşuyor
Öğretmenlikten çifte cinayet şüphelisine! Türkiye bu vahşeti konuşuyor

Nazmi Arıkan Gelibolu’ya bağlı Karainebeyli köyüne 2 kilometre mesafedeki çiftliği 10 yıl önce kurdu. Çiftliğin arazisi 300 bin metrekareydi. Arıkan köydeki arazisini zamanla 1 milyon metrekareye kadar çıkarttı. Çiftlikte 200 büyükbaş ve 400 küçükbaş hayvan bakıyordu. Yaz aylarını çiftlikte geçiriyor, köylülerle de çok iyi anlaşıyordu.

Jandarma’nın soruşturma dosyasına yansıyan bilgilere göre, cinayetin işlendiği gece çiftlikte çalışan veterinerle birlikte saat 23.00’e kadar oturdu. Hayvanların sağlığını ve gelecek planlarını konuştular. Veteriner ile onu evine bırakacak olan şoför Şerif Eker, saat 23.00’te evden ayrıldı. Arıkan 15 dakika sonra telefonla şoförünü aradı. İkili arasında 30 saniyelik bir görüşme oldu. Tahminlere göre Arıkan, Ufuk Akçekaya’yı karşısında gördükten sonra şoförünü yardım istemek için aramıştı.

Öğretmenlikten çifte cinayet şüphelisine Türkiye bu vahşeti konuşuyor

SIRTINDAN BIÇAKLAMIŞ

Cesetler yan yana bulunduğunda Nazmi Arıkan’ın göğsünde, kolunda, boynunda ve kasık bölgesinde 42, şoförü Şerif Eker’in ise sırtında 38 bıçak yarası tespit edildi. Tahminlere göre katil Arıkan’ı öldürdükten sonra odada saklanmış, ona yardım etmek için üzerine eğilen Şerif Eker’i ise sırtından bıçaklamıştı. Korkunç Cinayet ertesi gün öğle saatlerinde çiftlik çalışanları Nazmi Arıkan ve Şerif Eker’e ulaşamayınca ortaya çıktı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑