YAŞAM

Okul yakanlar gözaltında

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sabaha karşı yapılan operasyonda okul yaktıkları ileri sürülen 23 kişi gözaltına alındı.

7 Kasım 2012 Saat: 10:10
Okul yakanlar gözaltında
Okul yakanlar gözaltında
Van'da 11 Ekim tarihinde Mehmet Akif Ersoy Lisesi tarafından kullanılan konteynır dersliklere, 22 Ekim tarihinde Van Gölü İlköğretim Okulu'na düzenlenen molotoflu saldırıya ve 3 Kasım'da da Vangölü Endüstri Meslek Lisesi ve pansiyonuna taşlı saldırı düzenleyen gruplara yönelik Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından teknik takip başlatılmıştı. Yapılan çalışmalar sonucu, bugün sabaha karşı özel harekat polisi destekli 23 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda okul kundaklama ve taşlama suçlarına karıştıkları iddiasıyla aralarında yaşı küçük şahısların da bulunduğu 23 kişi gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan zanlılar, yoğun güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, ifadelerinin alınması için Van Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑