GÜNCEL

Öldüren akrobasi

Ukrayna asıllı Türk vatandaşı eski jimnastikçi ve aerobik hocası Larysa Kuzyk, iddiaya göre 7. kat balkon demirleri üzerinde akrobasi yaparken düşerek hayatını kaybetti. Ölümü şüpheli bulan polis, evdeki iki arkadaşını gözaltına aldı.

15 Eylül 2020 Saat: 10:09
Öldüren akrobasi
Öldüren akrobasi

İstanbul Şişli’ye bağlı Fulya Mahallesi Aşçılar Sokak’taki 33 numaralı 7 katlı binadan önceki akşam 20.00 sıralarında bir kadının düştüğünü görenler, polisi aradı. Polis ekipleri, yaralı kadını hastaneye götürdü. Ağır yaralı kadın, hayatını kaybetti. Ukrayna asıllı Türk vatandaşı eski jimnastikçi ve aerobik hocası Larysa Kuzyk (43), balkondan düştüğü sırada evde bulunan biri kadın, diğeri erkek 2 arkadaşı gözaltına alındı. Arkadaşları, alkol aldıklarını Kuzyk’in balkon demirlerinin üzerinde akrobatik hareketler yaparken dengesini kaybettiğini, tutmaya çalıştıklarını ama başaramadıklarını söyledi.

‘SÜREKLİ PARTİ VERİRDİ’

Kuzyk’in komşusu Mehtap Ülkü, “6-7 ay oldu taşınalı buraya, gürültüsüz bir gün geçmiyordu. Sürekli terasta arkadaşları ile parti veriyordu. Önceki gün de yine müzik sesleri geliyordu daha sonra pat diye bir ses duyduk, baktık ki düşmüş” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑