GÜNCEL

Önce dövdü sonra tecavüz etti

Samsun'da sevgilisini dövüp tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan zanlı hakim karşısına çıktı

19 Ocak 2013 Saat: 13:30
Önce dövdü sonra tecavüz etti
Önce dövdü sonra tecavüz etti
Samsun'da İlkadım İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde geçen yıl temmuz ayında meydana gelen olayda, B.Ö.'yü dövüp tecavüz ettiği ve ölümle tehdit ettiği iddiasıyla tutuklanan C.K.T., 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.
20 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Tunç suçlamaları kabul etmeyerek, "Tartışırken ona tokat attım. Ama tecavüz etmedim. Benden kurtulmak için iftira atıyor" dedi.
İlkadım İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde geçen yıl Temmuz ayında meydana gelen olayda, iddialara göre C.K.T., 2.5 yıldır birlikte yaşadığı B.Ö.'nün evine gitti. Evde yalnız olan genç kadını daha önceden dövdüğü için mahkemelik olan C.K.T., şikayetinden vazgeçmesini istedi. B.Ö.'nün karşı çıkıp vazgeçmeyeceğini söylemesi üzerine tecavüz etti. Sonrada "Şikayetinden vazgeçeceksin. Yoksa seni öldürürüm" diye tehdit ederek gitti. Korkan B.Ö. polise gidip şikayetçi olmadı. Bir gün sonra akşam saatlerinde C.K.T. tekrar genç kadının evine gitti. Evde 26 yaşındaki E.Ç. adlı kadın arkadaşı olmasına rağmen, B.Ö.'ye yine tokat atmaya başlayan C.K.T., silahını çekerek evin içinde sağa sola iki el ateş etti. Bu sırada araya giren E.Ç.'yi de tokatladı.
Astımı tutan E.Ç. su içmek için mutfağa gidince gizlice evden çıkıp polisi aradı. B.Ö. ile evde tek başına kalan C.K.T., tehditlerine devam ederken apartmanın önüne polisler geldi. Genç kadını, "Onları gittiğimi söyle ve buradan gönder. Yoksa buradan kimse sağ çıkamaz" diyerek silahla tehdit eden C.K.T., ikna çalışmalarına sonucunda da teslim olmadı. Bu sırada bir fırsatını bulan B.Ö. kapıyı açıp dışarıya çıkanca poliste C.K.T.'yi yakaladı. Gözaltına alınan C.K.T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
“İFTİRA ATIYOR”
Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan C.K..T., B.Ö.'nün kendisinden kurtulmak için iftira attığını ileri sürerek suçlamaları kabul etmedi. B.Ö. ile 2.5 yıl birlikte yaşadıklarını belirterek, "Kendisine tecavüz etmedim. Tehdit de etmedim. Evde bira içerken ruhsatsız silahımı sehpanın üzerine koymuştum. Çocuğun benden olduğunu söylüyordu. Ama ben başkalarıyla da ilişkisi olduğunu bildiğim için şüpheleniyordum. Bu yüzden aramızda yine tartışma çıktı. Arkadaşı E.Ç. ile ona bir kaç tokat attım. E.Ç. astım krizi tutunca mutfağa su içmeye gitti. Bu sırada tabancayı çıkarıp B.Ö.'ye verdim. Vur beni de bu iş bitsin dedim. Kısa süre sonra polisler geldi. Ben balkonda bakarken de kendisi dışarıya çıkmış" dedi.
Tunç suçsuz olduğunu ileri sürerek beraatini isterken duruşmaya gelmeyen B.Ö. soruşturma aşamasında sanıktan şikayetçi olduğunu söylemişti. Genç kadın, "Bir gün önce eve gelip şikayetimden vazgeçmem için beni tehdit etti. Karşı çıkınca beni dövdü. Ardından da bana tecavüz etti. Korktuğum için şikayetçi olamadım. Olay akşamı da şikayetimi geri almadığım için silahla tehdit edip beni ve arkadaşımı tekrar dövdü" dedi. Duruşmaya katılan E.Ç. ise sanıktan şikayetçi olmadığını belirterek, "Sanık ile B.Ö, çocuk yüzünden sık sık tartışırlardı" diye konuştu. Mahkeme duruşmayı B.Ö'nün ifadesinin alınması için erteledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑