BELEDİYE

“Önceliğimiz; halkımızın acil ihtiyaçları”

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, öncelikli hedeflerinin halkın acil ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu sonrasında ise projeleri yaşama geçirmeleriyle birlikte Derince’yi daha güzel yarınlara hazırlayacaklarını ifade etti

29 Nisan 2014 Saat: 15:54
“Önceliğimiz; halkımızın acil ihtiyaçları”
“Önceliğimiz; halkımızın acil ihtiyaçları”

30 Mart seçimlerinin ardından makamında tebrik ziyaretine gelenleri ağırlamayı sürdüren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu ziyaretlerde sivil toplum kuruluşlarının ve konukların önerilerini de dikkatle dinliyor. Tebrikleri kabul etmeyi sürdüren Başkan Bulut’un ziyaretçileri arasında Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nurettin Nacar ve kurum yöneticileri, Özel Dr. Tahsin Özbek Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Serdar Özbek ve genel müdür Dr. Süheyl Pozantı, Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Orhan Sarısüleyman ve dernek yöneticileri, Derince Cımbızlar Kur’an Kursu Öğreticisi Halit Soy, müezzin Murat Konak ve öğrenciler, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

“HEDEFİMİZ DAHA MODERN BİR DERİNCE”
Başkan Bulut’u ayrıca Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ve yönetim kurulu üyeleri, Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi Başkanı Mahmut Eskin, İnsani Değerler Birliği (İDEBİR) Başkanı Nazır Esirci ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli TV Fahri Yönetim Kurulu Başkanı ve işadamı Adem Tüysüz, Kocaeli Gazetesi Baş Yazarı Tanzer Ünal ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Ünal da ziyaret ederek, tebriklerini ilettiler. Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Bulut ise yaptığı değerlendirmelerde öncelikli hedeflerinin halkın acil ihtiyaçları olduğunu belirterek “İlçemizde bir yandan halkımızın acil ihtiyaçlarını çözecek, diğer taraftan ise projelerimizi uygulamaya geçireceğiz. Daha modern bir Derince için belirlediğimiz projelerimizi, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm dinamikleriyle birlikte yaşama geçirerek Derince’mizi daha güzel yarınlara hazırlayacağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑