SPOR

Ordusporlu Numan: Hedefimiz Uefa'ya Gitmek

Orduspor’da dördüncü yılını yaşayan Numan Çürüksu, futbola başladığı günden bu güne kadar biri Orduspor’da olmak üzere 3 şampiyonluk yaşadığını söyledi.

25 Temmuz 2012 Saat: 19:49
Ordusporlu Numan: Hedefimiz Uefa'ya Gitmek
Ordusporlu Numan: Hedefimiz Uefa'ya Gitmek

Orduspor’da dördüncü yılını yaşayan Numan Çürüksu, futbola başladığı günden bu güne kadar biri Orduspor’da olmak üzere 3 şampiyonluk yaşadığını söyledi. Numan, “Orduspor olarak bu yıl iyi bir takım kurduk. İnanıyorum ki bu yıl kariyerime UEFA’ya gitme başarısını da ekleyeceğim.”dedi.

Orduspor’un sezon öncesi hazırlığı Avusturya’da sürüyor. Bad Bleiberger kasabasındaki Falkensteıner Termal Tesislerinde konaklayan Orduspor kafilesi, 2 etap çalışmalarına bugün başladı.

Çalışmaların çok yoğun bir şekilde sürdüğünü anlatan Numan Çürüksu, “Yeni gelen arkadaşlarımız ile iyi bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Hocamızın direktifleri doğrultusunda iyi bir kamp geçiriyoruz. Kampımızın 18.günündeyiz ve çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Her şey güzel kamp şartları çok iyi. Zemin ve hava çalışmaya çok müsait. Hazırlık maçları oynadık, bu maçlarda kendimizi çok daha iyi bir şekilde görme fırsatı elde ettik. Yeni gelen arkadaşlarımız ile iyi bir takım oluşturuyoruz.” dedi.

Geçen sezon istenmeyen bir sakatlık yaşayarak 6 ay sahalardan uzak kaldığını ifade eden Ordusporlu oyuncu, “Geçtiğimiz sezon istenmeyen bir sakatlık yaşamıştım ama artık onu unutmak istiyorum. Bu sene çok farklı bir sezon yaşamak istiyorum. Kaldığım yerden bayrağı alarak koşmaya devam etmek istiyorum.” diye konuştu.

Takım olarak hedeflerinin UEFA kupasında yer almak olduğunu ifade eden Numan, şunları ifade etti:

“Takımımızın önümüzdeki birkaç yıllık hedefinde UEFA kupalarına katılmak ve Süper Lig’de Şampiyonluk yaşamak gibi hedefleri var. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Takıma yeni gelen arkadaşlarımız oldu onlarla çok iyi anlaşıyoruz. Arkadaşlarımızın gelme amacı Orduspor’un başarısı olduğu için amacımız ortak. Başarı için el birliği ile hazırlanıyoruz. Hedefimize ulaşacağız.”

FUTBOL HAYATINDA ŞUANA KADAR 3 ŞAMPİYONLUK VAR

Numan futbola abisinden dolayı başladığını söyleyerek süreci şöyle anlattı; “Abim Kazım, Trabzon Erdoğduspor kulübünde oynuyordu. Sürekli abimin antrenmanlarını takip ediyordum. Antrenörü herkes tarafından Paşa Hoca olarak bilinen Mustafa Akar, abim ile benzerliğimden dolayı bana top verip sektirmemi istedi. Futbolda yeteneğim olduğunu söyleyerek, 8 yaşında iken takıma aldı. 16 yaşında iken Sürmenespor’a gittim. O yıl şampiyon olarak 3. Lige çıktık. Orada Profesyonel olarak 1 yıl oynadım. Ardından Ofspor’a transfer oldum. Orada da ilk yılımızda şampiyon olarak 2. lige çıktık. Ofspor’da birkaç yıl devam ettim. Ardından ise 2008 yılında Orduspor’a geldim. 2. yılımda da Orduspor’da şampiyonluğu yaşadık ve Süper lige çıktık. Şimdi ise UEFA kupasına katılmak istiyorum.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑