GÜNCEL

Otomobil içinde katledildiler, öldürülen kadının ayrı yaşadığı eşi aranıyor

Muğla Yatağan'da çifte cinayet. 25 yaşındaki Özgür Dağ ile 40 yaşındaki Sevgi K. otomobilin içinde bıçaklanarak, öldürülmüş vaziyette bulundu. Jandarma, Sevgi K.'nin ayrı yaşadığı eşi Özay K.'nin cinayet şüphelisi olarak yakalanması için çalışma başl

29 Nisan 2022 Saat: 12:28
Otomobil içinde katledildiler, öldürülen kadının ayrı yaşadığı eşi aranıyor
Otomobil içinde katledildiler, öldürülen kadının ayrı yaşadığı eşi aranıyor

Muğla'da eşinden ayrı yaşayan 40 yaşındaki Sevgi K bir otomobilin içinde 25 yaşındaki Özgür Dağ'la birlikte bıçaklanarak, öldürüldü. Jandarma Sevgi K'ın ayrı yaşadığı eşi Özay K'yı cinayet şüphelisi olarak aranmaya başladı..

DHA'nın haberine göre,Yatağan ilçesi Aysantı mevkisinde, sabah saatlerinde, 34 GB 6384 plakalı otomobilde kanlar içinde hareketsiz olan 2 kişiyi görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri, sevk edildi.

Bıçaklanarak öldürüldükleri belirlenen kişilerin, kereste atölyesi çalışanı Özgür Dağ ile 2 çocuk annesi Sevgi K. olduğu tespit edildi. Jandarma ve savcının olay yeri incelemelerinin ardından cansız bedenler, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Jandarma ekipleri, cinayet şüphelisi olarak Sevgi K.'nin ayrı yaşadığı ve ormanlarda ağaç kesimi yaptığı öğrenilen eşi Özay K.'nin yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑