GÜNCEL

Otomobil sele kapıldı

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde dün akşam yağan şiddetli yağmur sele neden oldu. Osmancık-Sinop karayolu 14'üncü kilometresinde sel sularına kapılan bir otomobilde can pazarı yaşandı. Sel sularının sürüklediği otomobilde

15 Haziran 2013 Saat: 11:15
Otomobil sele kapıldı
Otomobil sele kapıldı
Osmancık İlçesi'nde dün akşam şiddetli rüzgarın ardından yaklaşık 20 dakika süren sağanak yağmur sele neden oldu. Rüzgar nedeniyle ilçede yol kenarındaki levhalar eğildi. Yağmur ise derelerin taşmasına neden oldu. Osmancık-Sinop karayolu 14'ncü kilometresi'nde sel nedeniyle can pazarı yaşandı.

Eymiş Çayı'nın taşması nedeniyle seyir halindeki Erol Ütülü yönetimindeki 19 HP 862 otomobil sel sularına kapıldı. Sürücü otomobilin içerisinde mahsur kaldı. O sırada yoldan otomobili ile geçen Müslim Avcılar, Erol Ütülü'nün yardımına koştu. Avcılar, Ütülü'yü kurtardı.

Ütülü'nün otomobilden çıkmasının ardından araç sürüklenmeye devam etti. Suların yavaşlamasının ardından olay yerine gelen ambulansla Osmancık İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılaran Erol Ütülü, tedavi altına alındı.

"Suyun içinde otomobili gördüm"

Kurtardıgı sürücünün son durumun ögrenmek ıçın hastaneye giden Müslim Avcılar olay anını şöyle anlattı:

"Suya baktığımda hareket eden bir şey gördüm. Daha sonra bunun bir otomobil olduğunu anladım. İçinde de bir kişi görünüyordu. Onu görünce suyun içine girdim ve araçtan çıkardım. Kendi arabamla yarı yola kadar getirdim. Yarı yoldan sonra ambulansa teslim ettim" dedi.

Sel sularına kapılan otomobil ise daha sonra çekici ile dere yatağından çıkarıldı. Sel nedeniyle trafiğe kapanan Osmancık-Sinop karayolunda biriken çamur ve kum greyderlerle temizlendi. Eymir mahallesi çevresindeki tarım arazileri de sel nedeniyle zarar gördü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑