YAŞAM

Özge 4 gün sonra nişanlanacaktı

Dört gün sonra nişanlanacak genç kız, trafik kazasında öldü.

16 Ağustos 2012 Saat: 15:47
Özge 4 gün sonra nişanlanacaktı
Özge 4 gün sonra nişanlanacaktı

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde bir minibüsün devrilmesi sonucu, araçta bulunan ve dört gün sonra nişanlanacağı öğrenilen Özge Uluağaç (30) hayatını kaybetti. Minibüsün sürücüsü olan kardeşi İsmail Uluağaç (27) kazayı yara almadan atlatırken iki kişi yaralandı.

MİNİBÜS BARİYERLERE ÇARPTI

Kaza, saat 01.00 sıralarında, Altınyol üzeri Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi karşısında meydana geldi. Bir bankada çalışan Uluağaç, iddiaya göre ablası Gözde Uluağaç (32), erkek kardeşi İsmail Uluağaç ve onun nişanlısı Betül Dirik (24) ile bir arkadaşının doğum gününe katıldı. Kutlamadan sonra Uluağaç ve neraberindekiler, İsmail Uluağaç yönetimindeki minibüse binerek yola çıktı. Minibüs, Altınyol'dan Karşıyaka yönüne seyrederken iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Yol kenarındaki bariyerlere çarpan minibüs, yan yatarak durabildi. Kaza sırasında pencereden sarkan Özge Uluağaç, devrilen aracın altında kalarak ağır yaralandı.

DÖRT GÜN SONRA NİŞANI VARDI

Kazayı gören diğer sürücüler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine giden sağlık ekipleri, ağır yaralanan Özge Uluağaç ile Gözde Uluağaç ve Betül Dirik'i Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Özge Uluağaç, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer iki yaralı ise tedavilerinin ardından taburcu edildi. Dört gün sonra nişanlanacağı belirtilen Özge Uluağaç'ın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi.

Yara almadan atlattığı kazada ablasını kaybeden İsmail Uluağaç, polis tarafından gözaltına alındı. Alkol kontrolünde 0,74 promil alkollü olduğunun ortaya çıktığı ileri sürüldü. Uluağaç'ın, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑