GÜNCEL

Özgecan babaannesinin mezarına defnedilmiş

Özgecan'ın mezarını ziyaret eden aile gözyaşlarına boğuldu. Güçlükle ayakta duran aile uzun süre mezardan ayrılmak istemedi.

17 Şubat 2015 Saat: 18:52
Özgecan babaannesinin mezarına defnedilmiş
Özgecan babaannesinin mezarına defnedilmiş
 Anne Aslan, kızının mezar taşını ve fotoğrafını öperek "Güzel kızım, kıyamam sana kına gözlüm" diye ağıt yaktı. "Babanı affet güzel kızım" diyen Baba Mehmet Aslan, uzun süre gözyaşı döktü.

Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ailesi, kızlarının mezarını ziyaret etti. Anne Songül ve Baba Mehmet Aslan, beraberindeki akrabalarıyla 20 yaşındayken öldürülen kızlarının Şehir Mezarlığı'ndaki mezarını ziyaret etti. 

Güçlükle ayakta duran ve yakınlarının kolunda mezarlığa getirilen aile, Özgecan'ın fotoğrafları ve çiçeklerle süslenen mezarı başında uzun süre gözyaşı döktü.

'BENİ AFFET GÜZEL KIZIM'

Anne Aslan, kızının mezar taşını ve fotoğrafını öperek "Güzel kızım, kıyamam sana kına gözlüm" diye ağıt yaktı. Kızının mezarından aldığı gülü avuçlarının içinde tutarak dualar okuyan baba Mehmet Aslan ise fotoğrafına dokunarak "Özgem" diye ağladı.

Baba Aslan, gözyaşları içinde "Canım benim, meleğim benim, ben geldim. Babanı affet güzel kızım. Benim savaşçı ve güzel kızım. Rabbim seni kendisi için yaratmış. Seni öpmeye kıyamadım, hep seni uykuda severdim, melek kızım benim. 'Babiş' derdi bana, babişim benim" ifadelerini kullandı.

NİNESİNİN MEZARINA GÖMÜLMÜŞ

Mezara çiçek dikip, su döken ve dualar okuyan Aslan ailesi, uzun süre mezarın başından ayrılmak istemedi. Ayakta durmakta güçlük çeken Aslan ailesi daha sonra yakınlarının kollarına girerek araçlara bindirildi.

Bu arada Özgecan Aslan'ın cenazesinin babaannesi Fatma Aslan'ın mezarına konulduğu öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑