SİYASET

Özgür Özel mitingte atılan sloganı beğenmedi. 'Evladım o mesajı mı verdik şimdi ?'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel yerel seçim çalışmalarına İzmir’in Foça ilçesinde devam ederken miting alanında atılan bir slogan Özgür Özel’in tepkisini çekti. Özel, “İnadına sol inadına CHP” sloganının atılması üzerine “Evladım o mesajı mı verdik şimd

25 Mart 2024 Saat: 12:31
Özgür Özel mitingte atılan sloganı beğenmedi. Evladım o mesajı mı verdik şimdi ?
Özgür Özel mitingte atılan sloganı beğenmedi. 'Evladım o mesajı mı verdik şimdi ?'

Yerel seçimlere 1 haftadan kısa bir süre kalması ile sadece belediye başkan adayları değil parti liderleri de vites artırarak çalışmalarına devam ediyor. CHP lideri Özgür Özel dün yerel seçim çalışmalarına İzmir ilçelerinde miting yaparak devam etti.

Özel İzmir’in Foça, Aliağa, Bayraklı, Çiğli ve Menemen ilçelerinde vatandaşlarla buluşan Özel, ilçelerde gösterdikleri adaylara oy istedi.

ekran-goruntusu-2024-03-25-101450.png

Konuşmasında AKP’ye eleştirilerde bulunan Özel kalabalıkta atılan “İnadına CHP inadına sol” sloganı üzerine, “Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi.

ekran-goruntusu-2024-03-25-101445.png

Bu seçim; pahalılıktan bıkmış, bıçak kemiğe dayanmış, yoksullaştırılmış milyonların hükümete isyan seçimi. Slogancıyı değiştirin” dedi.

ekran-goruntusu-2024-03-25-101456.png

Özel, sonrasında gülümseyerek, “İlk o sloganı attıran arkadaş, paragraf sorusu gibi önce beni dinleyeceksin, sonra ona göre sloganı attıracaksın. Ondan sonra olacak slogan; ‘Birleşe birleşe kazanacağız’ olur” ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-03-25-101504.png

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑