SİYASET

Özhaseki ve Yavaş'tan TV açıklamaları!

Ankara'da yerel seçim için Mehmet Özhaseki'nin ve Mansur Yavaş'ın bir televizyon programına çıkarak tartışma olasılıkları devam ediyor. Son açıklama Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Mehmet Özhaseki'den geldi.

11 Mart 2019 Saat: 10:39
Özhaseki ve Yavaştan TV açıklamaları!
Özhaseki ve Yavaş'tan TV açıklamaları!

31 Mart yerel seçimlerine 20 gün kalırken, Ankara için seçim tartışmasının televizyon kanalında taşınması olasılığı hala daha devam ediyor.

AK Parti'nin Cumhur İttifakı kapsamında Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mehmet Özhaseki'ye ‘Mllet İttifakı kapsamında CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mansur Yavaş ile bir televizyon programına çıkıp çıkmayacağı sorusu yöneltildi. Özhaseki, ‘'Erdoğan izin verirse, tartışmak isterim'' cevabını vermişti.

''BİZ İZİN ALMADAN ÇIKARIZ''

Millet İttifakı'nın Ankara adayı Mansur Yavaş ise Özhaseki'nin ‘'izin verirse'' yanıtına cevap olarak, ‘'Bir gerçekleşsin biz ona göre cevabımızı veririz. ‘İzin alırsa' diyor. Gitsin izin alsın demem. Biz ise izin almadan çıkarız'' şeklinde cevap vermişti.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, konu ile ilgili Mehmet Özhaseki, izin almaktan bahsetmesinin nedeni olarak partinin kararı ile 10 yıldır tartışma programlarına çıkmamasının olduğunu ifade etti.

Mehmet Özhaseki, Mansur Bey ile projeleri ve Ankara'yı konuşmak istediğini ve bunun için partiye müracaat edeceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑